Polemik & Kulis
08 Eki 2007 00:37 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:50

MELİH MERİÇ DAHA FAZLA DİRENEMEDİ... SPİKER OYLUM TALU HABERTÜRK'E GERİ DÖNDÜ... TALU HANGİ PROGRAMI SUNACAK?..

Boşandığı eşini kendisini dövmekle suçlayan Oylum Talu, tekrar Habertürk'e döndü... ABD seyahatini tamamlayan ünlü sunucu, bu kez Hakan Çelik ile değil, yalnız başına program sunacak...

HABERTÜRK'te Hakan Çelik ile Weekend adlı program sunan Oylum Talu, boşandığı eşi tarafından dövüldüğünü ileri sürerek savcılığa başvurmuştu. Boşandığı eşi ise "Karım beni aldattı" demişti...

Habertürk'ten ayrılıp ABD'ye giden ünlü sunucu, önceki gün Türkiye'ye döndü.

Yeniden Habertürk ile anlaşan Talu, bu kez Hakan Çelik ile Weekend programını değil, Tebernüş Kireççi'nin yarım bıraktığı "Emlak" programını sunmaya başladı.

EVDEKİ PİRİNÇTEN OLMUŞTU

17 Mart 2007 tarihinde bir yazı kaleme alan Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Oylum Talu'nun durumunu bakın nasıl özetlemişti:

Aslında atalarımızın "Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" sözü Oylum Talu'nun içinde bulunduğu durumu çok iyi özetliyor.
Oylum Talu, Hakan Çelik'le birlikte HABERTÜRK'te Weekend programına başladıklarında Barış Çelet'le evliydi.
Barış Çelet'le boşanmasının üstünden çok geçmedi Oylum Talu'nun kaderi bu kez bir başka çapkın Hakan Yangın'la kesişti.
"Yangın'lardayım" şarkısını diline pelesenk eden Talu, "O saatte eşimle kahvaltı keyfi yapmak istiyorum" deyip HABERTÜRK'ten ayrıldı, Hakan Yangın'la evlenmek için ağabeyinin yaşadığı ABD'nin yolunu tuttu.

İşte ne olduysa Amerika'da oldu.

Evlenmek için gittikleri ABD'den Talu ile Yangın, "ayrı dünyaların insanları" olarak Türkiye'ye döndüler.
Oylum Talu, Amerika'da ayrıldığı Hakan Yangın'ın uğruna bıraktığı HABERTÜRK'teki işine dönmek istedi ama Genel Yayın Yönetmeni Melih Meriç, "Programı Hakan Çelik tek başına götürecek" deyip teklifi geri çevirdi.

Ali Eyüboğlu, Talu'nun olayını böyle anlatıyordu. Ancak, Melih Meriç daha fazla direnemedi ve Oylum Talu, önceki gün Habertürk ile el sıkışıp, "Emlakta Bugün" programını sunmaya başladı.

(Medyaradar)