Magazin
11 Eki 2017 15:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:11

Mehmet Ali Erbil'e şok sözler: Hamileyken beni defalarca...

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün Miss Fashion TV 2017 yarışmasının sunuculuğunu üstlendi.

Önceki gün sunuculuk yaptığı yarışmada rahatsızlanan Mehmet Ali Erbil'e ağır eleştiriler yönelten şarkıcı Nevin, "Ettiğim ahlardan, beddualardan, yataklardan çıkamayacak. Allah ıslah etsin" dedi.

"AYAKTA ZOR DURUYORUM"

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün Miss Fashion TV 2017 yarışmasının sunuculuğunu üstlendi. Ancak ünlü şovmen, yarışma esnasında rahatsızlandı.

Erbil daha sonra davetlilerin arasına oturarak geceye devam etmeyi denedi. Ancak tansiyonu yükselince "Ayakta zor duruyorum" açıklamasını yaptı ve geceden ayrıldı. Sağlık durumuyla ilgili bir televizyon programına katılan Mehmet Ali Erbil, "Çok şükür iyiyim. Geçen sene tutuldum bu vertigo illetine... Geçtiğimiz hafta tetikledi 3-4 gün evden çıkamadım" dedi.

"ALLAH KORUSUN HAMİLE KALIR FALAN"

Ünlü şovmen ayrıca, "Yarışmada birinci olan kızı, tebrik bile edemedim Allah korusun hamile kalır falan..." açıklamasıyla şarkıcı Nevin'e göndermede bulundu.

NEVİN'DEN ERBİL'E YANIT

Kısa bir süre önce Erbil'den hamile kaldığını açıklayan ve ünlü şovmenin zoruyla da bebeği aldırdığını söyleyen Nevin, Erbil'in kendisini hedef alan sözlerine yanıt verdi. Nevin, Erbil'e adeta ateş püskürdü.

"YATAKLARDAN ÇIKAMAYACAK"

İşte Nevin açıklamaları:


"Allah büyüktür, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste! Mehmet Ali Erbil ettiğim ahlardan, beddualardan, yataklardan çıkamayacak hastalıklardan ötürü. Allah ıslah etsin. Bebeğimi aldırdığım için çok pişmanım. Bu vicdan azabını hayatımda boyunca çekeceğim.

"HAMİLEYKEN BENİ DEFALARCA ALDATTI"

2. el araba mevzusunu defalarca açıkladım, bu adam 3 aylık ilişki süresince bana bir iğne bile almadı. Hamilelikte benimle ilgilenmedi kızlarla defalarca aldattı. Başka kızla sevgili diye haberleri çıktı. Ben de onun üzerine 2. el araba istedim bunun bebeğimle en ufak alakası yoktur. Benim hakkımda bilip bilmeden konuşulsun istemiyorum yaramı deşmesinler artık yeter." (Habertürk)