Polemik & Kulis
07 Kas 2017 17:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:15

Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nde flaş gelişme! Fatih'le tartıştı, bileti kesildi! (Medyaradar/Özel)

Medyaradar’ın gündeme getirdiği Fatih dizisindeki kriz, 19 günlük aranın ardından bakın nasıl son buldu.

Yılın yüksek bütçeli ve iddialı yapımlarından biri olmaya aday ‘Fatih’ dizisinde geçtiğimiz ay yaşanan krizi ilk kez Medyaradar okuyucularlına duyurmuştu. Dizide Fatih Sultan Mehmet’i canlandıran Kenan İmirzalıoğlu, set saatleri çok uzayınca yönetmen Altan Dönmez’e oldukça sert çıkıp, “Bu iş böyle devam ederse, hepiniz gidersiniz” ifadelerini kullanmıştı. Haberi gündeme getirmemizin ardından dizinin yapımcısı 03 Medya, Medyaradar’ı hedef alarak tüm bunların bir kurgu olduğunu iddia etmişti.

MEDYARADAR YİNE BİLDİ

Ancak çok değil sadece 19 gün sonra, Medyaradar’ın haberinin ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı. 03 Medya bugün kısa bir basın açıklaması yaparak, yönetmen Altan Dönmez’le yolların ayrıldığını, yerine ise Cevdet Mercan'ın getirildiğini duyurdu. Açıklamada Dönmez’in neden diziden gönderildiği ile ilgili bir bilgi sunulmazken sadece “Dönmez’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni işlerinde başarılar diliyoruz” denildi. Böylece dizi daha başlamadan geminin dümenindeki en önemli isim değiştirilmiş oldu.

OCAKTA EKRANA GELECEK

Eylül 2017’de çekimleri başlayan Mehmed: Bir Cihan Fatihi’nin 2018’nin Ocak ayında Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşması bekleniyor. Projede; Kenan İmirzalıoğlu’nun yanı sıra Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli ve Gürkan Uygun gibi güçlü oyuncular yer alıyor.



MEDYARADAR/ÖZEL