Televizyon
07 Haz 2017 17:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:44

Medyaradar'dan Kanal D bombası! Diziler artık O'ndan sorulacak!

Öyle Bir Geçer Zaman ki, Salkım Hanım'ın Taneleri, Şehnaz Tango gibi birçok başarılı yapımda görev alan isim Kanal D'nin yönetim kadrosuna katıldı.

Bir süre önce Dramalar Direktörü olarak görev yaptığı Endemol Shine Türkiye ile yollarını ayırdığını duyurduğumuz Ali Cengiz Deveci Kanal D ile anlaştı.

Televizyon sektöründe birçok başarılı yapımda görev alan Ali Cengiz Deveci Kanal D'de Dramalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hülya Vural'a bağlı Drama Direktörü olarak görev yapacak ve dizilerden sorumlu olacak.



Ali Cengiz Deveci kimdir?
                       
1970 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitim-öğretim hayatını bitirdikten sonra çeşitli amatör ve profesyonel tiyatro topluluklarında oyunculuk ve yönetmenlik yaptı. Sinema ve televizyon sektörüne 1991 yılında usta yönetmen Ömer Kavur ile başladı. Çeşitli yapım süreçlerinde görev aldı. Salkım Hanım’ın Taneleri, Propaganda, Ulak, Eve Dönüş, Küçük Kıyamet, Şehnaz Tango, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Hititya Madalyonun Sırrı, Vicdan gibi projelerde yer aldı. 2014 yılında TV8’de Dramalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra, Endemol Shine Turkey’de Dramalar Direktörü görevinde bulundu.

MEDYARADAR/ÖZEL