Polemik & Kulis
05 Eki 2017 15:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:10

Medyaradar yazdı, İngiltere Büyükelçisi kayıtsız kalmadı! Hürriyet muhabirine 'geçmiş olsun' mesajı!

Hürriyet’in geçen hafta beyin kanaması geçiren tecrübeli diplomasi muhabiri İpek Yezdani için bugün dikkat çeken bir isimden geçmiş olsun mesajı geldi.

Hürriyet’in deneyimli diplomasi muhabiri İpek Yezdani geçen hafta beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma alınmıştı. Son olarak Kuzey Irak’taki bağımsızlık referandumunu takip eden başarılı gazeteci ardından katıldığı Taksim’deki bir basın toplantısı sırasında rahatsızlanmıştı.

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; yaklaşık bir haftadır hastanede bulunan Yezdani’nin sağlık durumu iyiye gidiyor. Bugün ayrıca Yezdani’ye "geçmiş olsun" dileklerini iletenler arasına dikkat çeken bir isim de katıldı. 

İLK MÜLAKATIMI ONA VERMİŞTİM

İngiltere Büyükelçisi Richard Moore, kişisel twitter hesabından tecrübeli gazeteci için Türkçe bir mesaj yayınlayarak, “Türkiye’deki ilk yazılı basın mülakatımı İpek Yezdani’ye vermiştim. Acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.



İPEK YEZDANİ KİMDİR?

Mesleğe Cumhuriyet Gazetesi’nde adım atan Yezdani, daha sonra Radikal, Milliyet ve TRT TÜRK’te Ortadoğu editörü olarak görev almış ve en son Hürriyet ailesine katılmıştı.

MEDYARADAR/ÖZEL