Reklam PR
26 Oca 2016 13:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:19

Medyanın 5 deneyimli kadınından güç birliği!

Televizyon, gazete, dergi ve dijital platformlarda uzun yıllar farklı tecrübeler biriktirmiş 5 kadın güçlerini birleştirdi.

Alkım Uyar, Burçak Pak Yılmaz, Gülay Erdemli, Remziye Demirkol ve Şebnem Konçak Demirtaş… Habercilik ve yaratıcılığı DNA’larında taşıyan,  deneyimli, yenilikçi 5 kadın… Profesyonel mesleklerini sürdürürken kurdukları kitap kulübünde düzinelerce kitabı okuyup tartışırken kalıcı bir dostluğun da temelini attılar. Ekip süreç içinde profesyonel olarak da ortak bir vizyonda buluştu ve markaları ayrıcalıklı bir platforma taşıyan,  markaları bir yayıncı haline getiren Contentistanbul İnteraktif İçerik Pazarlama Ajansı’nı kurdu.

ABD, İngiltere ve Kanada’da küçük, büyük ve orta ölçekli markaların pazarlama bütçelerinin yüzde 75’ini ayırdıkları content marketing (içerik pazarlama), Contentistanbul İnteraktif İçerik Ajansı’nın kurucusu 5 kadının know-how’ının vücut bulduğu bir alan.

“Amacımız; interaktif editoryal ajans olarak ‘editoryal’ formatlarda müşterinin web içeriğinin simyasını oluşturmak. Sosyal medya araçlarını da kullanarak kişi/kurum/şirketlerin doğru bir stratejiyle sektörlerinde yayıncı gibi davranması için gerekli koşullarını yaratıyoruz. Birlikte yol aldığımız firmalara, bir yandan marka değerini artıran kaliteli, bilgilendiren, ilham veren ve eğlendiren içerikler sunarken, bir yandan da ölçülebilir geri dönüşlerle, hedeflerine beraber koşmayı teklif ediyoruz. Marka hikayenizi üst düzey standartlara taşıyabilmek, hedef kitlenize en etkili şekilde ulaştırmak için, elbette büyük ve kaliteli bir network’e sahip olmanın tüm avantajlarını da kullanıyoruz. Uzman yazarlar, grafikerler, yönetmenler, konularında uzmanlaşmış gazeteciler ve tasarımcılar ile çalışıyoruz” diyen Contentistanbul’un kurucuları Türkiye’deki markaları ‘yayıncı’ yapma konusunda iddialı.

İşte, Contentistanbul İnteraktif İçerik Ajansı’nın takımı:

Alkım Uyar



Reklam ve medyada kreatif alanda geçen 20 yıla yakın çalışma hayatının ardından, stratejik yaratıcılık ve kişisel gelişim merakı ve uzun yıllar yöneticilik tecrübesi ışığında eğitimler ve kreatif danışmanlık vermektedir. Markaların içeriğine stratejik bakış, hedef kitlenin ilgisini çeken hikayelerin yaratılması ve sürekliliği Alkım Uyar'ın ana çalışma alanıdır. Uyar aynı zamanda kurumsal ve kişisel koçluk yapmaktadır.

Burçak Pak Yılmaz



Son 14 yılı dijital platformlarda olmak üzere 21 yıllık pazarlama ve ürün geliştirme (yazılım) deneyimiyle müşterilerimize markadan sitenin kullanım özelliklerine kadar her konuda pazarlama ve web sitesi yönetim danışmanlığı vermektedir. İçerik stratejisi oluşturma çalışmaları ve markaların SEO, SEM ve Sosyal Medya Ajansları ile stratejik koordinasyonu sağlamaktadır.

Gülay Erdemli



Ana akım tüm medya gruplarının dergi ve gazete hafta sonu eklerinde, yayının her aşamasında 20 yılı aşkın süredir 100 binin üzerinde içeriğe imza atmıştır. Son 15 yılı yayın yönetmenliği ile geçen Gülay Erdemli lifestyle alanında uzmanlaşmasını yanında pek çok sektörel yayını da planlayarak yayınlanmasına öncülük etmiştir. Gülay Erdemli, markaların ihtiyaç duyduğu profesyonel içeriği sağlayacak yazar ve gazeteci ağını geliştirmekte ve yönetmektedir.

Remziye Demirkol



TRT kökenlidir. Yaklaşık 20 yıl boyunca başta haber kanalları olmak üzere, çok sayıda haber merkezinde, muhabir, editör, spiker ve moderatör olarak habercilik yapmıştır. Cumhurbaşkanı ve Başbakan röportajları da dahil olmak üzere sayısız haber, röportaj ve söyleşi gerçekleştirmiştir. Deneyimini çeşitli kurumlarda eğitimci olarak genç iletişimcilerle paylaşmıştır. Contentistanbul'un  kurucu ortağı ve haber içerikleri sorumlusudur.

Şebnem Konçak Demirtaş



Sinema/ televizyon eğitiminin ardından 30 yıla yakın yönetmen ve yapımcı olarak çok sayıda televizyon programı ve belgesele imza attı. Antalya Altın Portakal başta olmak üzere birçok film festivalinde Medya Direktörlüğü yaptı. Medyada geçirdiği yıllar içerisinde televizyon kanallarında üst düzey yöneticilik de yaptı. Demirtaş Contentistanbul’un can damarlarından birini oluşturan video ve prodüksiyon tasarım konularından sorumludur.