Televizyon
30 Mar 2015 11:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:09

Medya Mahallesi programı neden geç yayınlandı?

Ünlü Gazeteci Ayşenur Arslan’ın Halk TV’de yayınlanan “Medya Mahallesi” programı elektrik kesintisi nedeniyle yayınlanamadı.

Elektrik sorunun giderilmesinin ardından Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi programı Halk TV'de gecikmeli olarak yayına başladı.

Ayşenur Arslan, Twitter’de olayı duyurarak “Elektrikler kesildi. Yayın yapabilmek için uğraşıyoruz. Haydi hayırlısı” mesajını paylaştı.

Konuğu CHP Parti Meclisi üyesi Gazeteci Tuncay Özkan’la elektriğin gelmesini beklediklerini söyleyen Arslan, “Trafoya kedi girmedi de.. Jeneratörümüz olmayınca böyle oldu! Son durum: UPS sizlere ömür.. 3G de Ankara'dan görülemedi.. Ezcümle Tuncay Özkan'la oturduk.. Çay içip bekliyoruz.. Hem de ön seçimin ertesi günü yayın yapamamak.. Çok üzgünüm” diye yazdı.

“Madem öyle twitterdan yayın” diyerek konu başlıklarını aktaran Arslan, “Tuncay Özkan Silivri'de 24 saat elektrik açık olduğu için bünyenin nasıl yıprandığını anlatacaktı. Bu arada, Kanaltürk zamanında elektriklerinin kasıtlı olarak kesildiğini de anlatacaktı” dedi.

İşte o mesajlar: