Televizyon
15 Eyl 2014 11:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:43

Medcezir sosyal medya rekoru kırdı

Medcezir dizisi dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle sosyal medyada rekor kırdı. Ayrıca reytinglerde günün en çok izlenen programı oldu.

Ekranların fenomen dizisi MedCezir, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle geceye damga vurdu. Medcezir, Tüm Kişiler’de yüzde 6.77 reyting ve yüzde 20.65 izlenme payı, A/B’de yüzde 8.87 reyting ve yüzde 28.26 izlenme payı ile günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.

SEKİZ FARKLI ETİKETLE SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da #uyanınbugün medcezir günü, #kavuştuğumuzda, #Yaman, #Mira, #Hazar Ergüçlü Seviyoruz, #Selim Serez ve #Orkun etiketleriyle trend topic olan Medcezir yine bir rekora imza attı. Sekiz farklı etiketle uzun saatler listede kalan dizi sosyal medya gündemini değiştirdi.

Medcezir ikinci sezona birçok rekorla başladı. Dizinin, yeni bölüm yayınının ardından startv.com.tr adresi üzerinden 12 saat dolmadan 1.184.225 kişi tarafından izlenmesi dikkat çekti.

39. BÖLÜMDE NELER OLDU ?
Yaşadıkları büyük kayıptan sonra, Selim, Mert ve Yaman’ın yeni bir başlangıç yapmak için çıktıkları uzun yolculuk Sedef’ten gelen telefonla sona erer. Apar topar İstanbul’a dönerler, böylelikle Yaman, Mira, Mert ve Eylül aylar sonra ilk kez karşılaşırlar. Yaman Mira’yı hayatından çıkarmış gibi davranmaya çalışsa da, her adımına Mira’nın varlığı yön verecektir. Birbirlerine doğru  adım atmaya çalıştıkça da,  gururlarına yenik düşerek, can yakacak küçük oyunlara başvururlar.

Öte yandan Yaman aşk acısının üstesinden kendince yöntemlerle gelmeye çalışırken, karşısına Elif çıkar. Elif, diğer kızlar gibi Yaman’ın etrafında pervane olmayarak Yaman’ın dikkatini çeker. Elif Yaman’la Mira arasındaki soğuk savaşta istemeden önemli bir rol oynayacaktır.Mert annesinin ölümünden sonra elleriyle dağıttığı ilişkisini toparlamak için harekete geçer. Ama Mert Eylül’e ulaşmaya çalıştıkça, karşısında Uzay’ı bulur.

Karısının ölümünden sonra derin bir sessizliğe gömülen Selim, kendisiyle iletişime geçmeye çalışan televizyon muhabiri Deniz’in sonunda konuşmasına izin verir. Deniz’de Selim’e ait çok özel bir emanet vardır.Ender Serez adına düzenlenen yardım gecesinde herkes kendi vicdanıyla, pişmanlıklarıyla ve özlemleriyle yeniden yüzleşir. Yaman’la Mira’yı, Eylül’le Mert’i bir araya getiren duygusal gece sürprizlerle devam eder.