Magazin
12 Eki 2016 10:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:35

Magazin dünyası bu haberle sarsıldı! Demet Şener-İbrahim Kutluay çifti boşanıyor mu?

4 yıllık flörtün ardından 2005’de Çırağan Sarayı’ndaki muhteşem bir düğünle dünya evine giren Demet Şener - İbrahim Kutluay çiftinden kötü haber geldi.

Eski manken Demet Şener, eşi İbrahim Kutluay ile boşandıklarını açıkladı.

ALDATILDIM, ELİMDE BELGELER VAR 

Dava için gerekli talimatları veren Demet Şener konuyla ilgili olarak Renkli Sayfalar'a  yaptığı açıklamada 'ibrahim'le boşanıyoruz. Aldatıldım ve elimde belgeler var. Bu haberin muhatabı ben değilim. Benim ailem dağılıyor reklamı mı düşüneceğim. Ben ailem deyip kocama inanıyordum. Ne zaman ki gerçekleri öğrendim... Her ilişki biter ve yenisi başlar. Başka yere çekenlere selam olsun. Yakında Aslı Hatemi açıklama yapacak. Benim alnım ak, başım dik. 4 senedir neler yaşadığımı siz biliyorsunuz, zaten her şeyi de anlattınız ' dedi.

ZİNA VE İHANET

Demet Şener'in avukatı Aslı Hatemi programa telefonla bağlandı ve şu açıklamayı yaptı:

"Şu an tarafımızdan açılmış bir boşanma davası söz konusu değil. Böyle bir durum olursa açıklama yapılacaktır. Ben Aile Mahkemesi açısından herkesten anlayış bekliyorum. Temennim çekişmeli bir sürece girmemek. Umarım böyle bir sürece girmeyiz. Dava açıldığında müvekkilim adına gerekli açıklamayı ben yapacağım. Medeni kanunumuzda zina ve ihanet en ağır boşanma sebebidir. Bunu ispat ettiğiniz anda çok yüklü bir tazminat kazanırsınız. Ben boşanma sebebimiz hakkında şu an konuşamam takdir edersiniz ki."



SOSYETİK GÜZELİN 3 ÇOCUĞU VAR

Bilindiği üzere İbrahim Kutluay, Demet Akalın'ı terk edip Demet Şener ile evlenmişti. Kutluay'ın evliliğinin sosyetik güzel Edvina Sponza yüzünden bittiği iddia ediliyor.

Sosyetik güzel Edvina Sponza, 11 yıllık eşi Murat Özyeğin ile tek celsede boşandı. Çiftin, evliliğinden 3 de çocukları bulunuyordu.