Televizyon
04 Mayıs 2015 12:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:31

Liderler Fox Tv'ye konuk oluyor!

Fox tv'nin deneyimli habercileri liderleri konuk edecek.

Siyasi Liderler içerisinde en çok konuşulan isim HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Fox Tv ekranlarında olacak. "Liderler Fox'ta" programı ile 7 Haziran'da gerçekleşecek Türkiye genel seçimleri öncesi her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm parti başkanlarına söz hakkı tanıyor. Liderler Fox'ta programının ilk konuğu ise Selahattin Demirtaş olacak.

4 Mayıs'tan itibaren seçim günü olan 7 Haziran'a kadar her Pazartesi akşamı saat 22.30'da FOX ekranlarından yayınlanacak olan "Liderler FOX'ta" isimli programda partilerin genel başkanları ağırlanacak. Program Fox Haber ve Spor Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'ün moderatörlüğünde gerçekleşecek.

FATİH PORTAKAL VE İSMAİL KÜÇÜKKAYA BİRLİKTE SUNACAK

Parti Liderleri , Fox Tv Haber sunucuları Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya, Fox Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt ve Ankara Haber Müdürü Tülay Öçten'in seçimler ile ilgili sorularına açıklık getirecekler. "Liderler FOX'ta" programı'nın ilk konuğu ise HDP (Halkların Demokratik Partisi) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş olacak. 2015 Genel Seçim öncesinde parti liderlerine kendilerini ifade etme imkanı sağlayan Liderler Fox'ta ilk bölümü 4 Mayıs Pazartesi günü saat 22.30'da ekrana gelecek.