Magazin
19 Haz 2018 09:37 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:42

Leyla Lydia Tuğutlu'nun bikinili fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

Ünlü oyuncu, Instagram hesabından beyaz mayosuyla fotoğrafını paylaştı.

Leyla Lydia Tuğutlu sezonu açtı. Beyaz göğüs dekolteli bikini giyerek poz veren oyuncu sosyal medyayı salladı.

YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Oyuncunun beyaz bikinili fotoğrafı 100 binden fazla beğeni aldı. Oyuncunun hayranları, bikinili pozuna övgüler yağdırmayı ihmal etmedi.



MAKYAJSIZ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Leyla Lydia Tuğutlu, daha önce de makyajsız fotoğrafıyla gündeme gelmişti.



LEYLA LYDİA TUĞUTLU KİMDİR?

Leyla Lydia Tuğutlu, 29 Ekim 1989 tarihinde Almanya'nın Berlin şehrinde dünyaya geldi. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızı olan Leyla Lydia Tuğutlu, ilkokula Türkiye'de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı.

Konservatuvara da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Leyla Lydia Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuvarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Es-Es dizisinde İrem karakterini canlandırdı. atv'de yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırdı. Ardından Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırdı. Delibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaştı.

Sonra ise Tatlı İntikam dizisinde Pelin karakterini ve Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Derin karakterini canlandırdı.