Gündem
21 Nis 2018 17:34 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:10

LeMan'dan çarpıcı Ayşe Öğretmen kapağı!

Ayşe Çelik dün Deran ismindeki 6 aylık bebeği ile Diyarbakır E Tipi Kapalı Cezaevi girdi.

Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’a telefonla bağlanan öğretmen Ayşe Çelik, “çocuklar ölmesin” dediği için "terör örgütü propagandası yapmak" suçlamasıyla 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Ayşe Çelik dün Deran ismindeki 6 aylık bebeği ile Diyarbakır E Tipi Kapalı Cezaevi girdi.

Mizah dergisi Leman Ayşe Çelik’in bebeği ile cezaevine girmesini sayfalarına taşıdı. Leman'ın sosyal medya hesabından o karikatür, "#AyşeÖğretmen dün geceyi bebeği Deran’la cezaevinde geçirdi. #BeyazShow" mesajıyla paylaşıldı.

Görenleri duygulandıran Ayşe öğretmen karikatürü şöyle:



AYŞE ÇELİK BEYAZ SHOW’DA NE DEMİŞTİ

9 Ocak 2016 tarihinde Beyaz Show programına bağlanan Ayşe Çelik, şunları söylemişti:

“Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız? Burada yaşananlar ekranlarda çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın. Ölen çocuklara sevinen insanlar var. Onlara hiçbir şey diyemiyoruz, yazıklar olsun demekten başka...”

BEYAZIT ÖZTÜRK SONRASINDA NELER SÖYLEMİŞTİ

Programda "terör örgütü propagandası" yapıldığı yönünde gelen tepkiler üzerine Kanal D yönetimi bir açıklama yaparak iddiaları yalanlamıştı.

Olay sonrası açıklama yapan program sunucusu Beyazıt Öztürk de özür dilemişti.

"Üzgün ve şaşkın" olduğunu vurgulayan Öztürk, kendisinin de bir polis çocuğu olduğunu söylemiş ve "Benden beklenebilir mi böyle bir şey. Benim tavrım belli, vatana toprağa bayrağa olan bağlılığım belli. O ilk cümleyi duyunca benim beynim durdu orada. Kendi iç sesimi dinlemekten konuşan kişiyi dinleyemedim" demişti.