Lady Gaga belgeseli yayınlandı! Lady Gaga'nın zor anları

Lady Gaga, biyografisi olan ‘Five Foot Two belgeseliyle şu sıralar gündemde. Lady Gaga'nın kalçasından iğne oldu anlar da ekrana yansıdı.

Lady Gaga belgeseli yayınlandı! Lady Gaga'nın zor anları - Sayfa 1

Lady Gaga, biyografisi olan ‘Five Foot Two belgeseliyle şu sıralar gündemde. Lady Gaga'nın kalçasından iğne oldu anlar da ekrana yansıdı.

118
Lady Gaga belgeseli yayınlandı! Lady Gaga'nın zor anları - Sayfa 2

Lady Gaga bir süre önce samimi bir itirafta bulundu. Başarılı şarkıcının o çılgın kişiliğinin altında, anne olmak isteyen bir yanı olduğu ortaya çıktı ve Gaga, çocuk sahibi olamamaktan korktuğunu dile getirdi ve Netflix’teki biyografisi ‘Five Foot Two’da kalçasından iğne oldu.

218
Lady Gaga belgeseli yayınlandı! Lady Gaga'nın zor anları - Sayfa 3

Kronik bir fibromiyalji hastası olan Lady Gaga, çektiği dayanılmaz ağrılar yüzünden düzenli olarak iğne oluyor. 31 yaşındaki Grammy ödüllü şarkıcı, kendi hayatını anlattığı belgeselde kız arkadaşının önünde eğiliyor ve arkadaşı, yıldızın kalçasına iğneyi enjekte ediyor. Diğer bir sahnede ise seksi yıldızın odasında üstsüz bir şekilde hazırlandığı görülüyor.

318
Lady Gaga belgeseli yayınlandı! Lady Gaga'nın zor anları - Sayfa 4

Fibromiyalji, yani kas hastası olan Lady Gaga bu durumun kendisini yıldıramayacağını söyledi. Cesur şarkıcı, ‘Tüm bu şeyler beni korkutamaz’ şeklinde konuşarak, hastalığına meydan okudu.

418