Televizyon
24 Eki 2016 08:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:37

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Aziz Yıldırım'a hapis tehdidi! "Senin maymunun hapishaneye girecek!"

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Futbol yayınında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a sert eleştiriler yöneltti.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "İçiyorlar viskiyi çıkıyorlar programa. Bizlere hakaret ediyorlar." dediği Rasim Ozan Kütahyalı, Aziz Yıldırım'ı MİT dosyasıyla ve savcıyla tehdit etti

Programa Aziz Yıldırım ile ilgili 4 dosya ve 2 cilt getiren Rasim Ozan Kütahyalı,”Aziz Yıldırım, maymunun 2017 yılında hapishaneye girecek. Garantili... Yüzde yüz... Anladın sen. Aslanlar gibi Savcı Serdar Coşkun'un iddianamesine göre FETÖ ile işbirliği yapıp parada anlaşamadınız” dedi.

Aziz Yıldırım'ın divan kurulundaki açıklamalarından sonra bu Beyaz TV'de Yıldırım'a yanıt veren Rasim Ozan Kütahyalı, istihbarat tarafından hazırlandığını iddia ettiği dosyayı gösterdi.

"15 Temmuz'da bütün adamların neredeydi" diyen Rasim Ozan, "Whatsapp'a neler yazdılar Aziz Yıldırım! Nasıl sevindiler. Hepsi devletin elinde. Sen bu hükümeti, kendi kurduğun Kadıköy çeteleri mi zannettin? Mertçe çıkın karşıma! Sen Gezi kalkışmasını de destekledin. Baktın Erdoğan gidici! 19 yaşında ölmüş bir çocuğu bile kullandınız." ifadelerini kullandı.

Bundan sonra Yargıtay'da çıkacak bir kararın "FETÖ" kararı olamayacağını söyleyen Rasim Ozan,  "Aziz Yıldırım akıllı adamsın, Yargıtay'dan endişeliyim filan diyerek yol yapıyorsun. Sen başka şeyden endişelisin... Bir daha soruşturma açılırsa FETÖ'cü savcılar değil gerçek Türkiye Cumhuriyeti savcıları açar. Aziz Yıldırım, Temyiz savunmanı okudum. Gayet iyi. Bu karar Yargıtay'da onanır. Sen Yargıtay'dan değil, başka şeyden endişelisin" dedi.