Televizyon
23 Kas 2014 17:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:56

Kurtlar'a direnemedi, o dizi de reytinglere yenik düştü!

ATV ekranlarında yayına gelen Beyaz Karanfil adlı dizi Kurtlar Vadisi Pusu’ya rakip olmuştu.

Perşembe akşamlarında aynı saatte ekrana gelen Beyaz Karanfil, Kurtlar Vadisi Pusu karşısında daha fazla direnemedi ve ekranlara veda edeceği iddia edildi.

Büyük umutlarla ekranlara gelen Beyaz Karanfil adlı dizi Kurtar Vadisi Pusu karşısında daha fazla direnemedi.Beyaz Karanfil reytinglerde adeta çakıldı.Başrollerini Ali Sürmeli,Kenan Çoban gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi reyting kurbanı oldu.

ATV'nin Ekim ayında yayınlamaya başladığı dizi Beyaz Karanfil de reytinglere yenildi. Yapımcılığını ve senaristliğini Kurtlar Vadisi Pusu'nun eski ekibinden Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan yaptığı Beyaz Karanfil dizisinde yine Kurtlar Vadisi'nin eski oyuncularından Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli başrolde oynuyordu.

ATV'nin iddialı yapımı olması beklenen dizi ilk bölümüyle hayal kırıklığına neden oldu.Önce Cuma akşamları ekrana gelen Beyaz Karanfil, reytinglerde üstlerde olamadı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun karşısına Perşembe akşamına alınan dizi yine başarılı olmadı. Dizi geçen Perşembe yayınlanan 5. bölümüyle reytinglerde Total'de 23. AB grubunda ise 36. olabildi.Dizinin bu hafta yayınlanan 5. bölümünden sonra yayından kaldırıldığı iddia edildi. Beyaz Karanfil, ATV'nin yeni sezonda yayından kaldırdığı 4. dizisi oldu.