Televizyon
22 Eyl 2014 16:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:44

Kurt Seyit ve Şura için geriye sayım!

'Kurt Seyit ve Şura İstanbul' 23 Eylül Salı günü saat 20:30'da Star TV'de...

Sezon finalinde birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan 'Kurt Seyit ve Şura'nın aşklarını ilgiyle izleyen dizinin hayranları, Seyit ve Şura'nın mutlu olmasını yürekten dilerken Mürvet'in hikayeye nasıl dahil olacağını da merakla bekliyor. 'Kurt Seyit ve Şura İstanbul'un 23 Eylül Salı günü yayınlanacak yeni sezon ilk bölümü ise izleyicilerin merakını gidermeye hazırlanıyor.

Dizinin ilk bölümünde, asılmayı beklerken sürpriz bir şekilde salıverilen Seyit aylar sonra Şura'ya kavuşacak. Seyit'in yokluğunda oteli ele geçiren Petro ise tüm kozlarını kaybederek Billy'ye boyun eğmek zorunda kalacak.

ZERRİN TEKİNDOR'UN İLK DÖNEM DİZİSİ
Dizinin ilk sezonunda hikayenin günümüzde yaşayan yazarı rolüyle izleyici karşısına çıkan Zerrin Tekindor yeni sezonda Emine karakterine hayat verecek. İlk defa bir dönem dizisinde rol alacak Zerrin Tekindor'un canlandıracağı Emine, sert ve korumacı tavırlarıyla sadece kızı Mürvet'in değil tüm karakterlerin hayatını etkileyecek.

Fahriye Evcen'in canlandıracağı Mürvet ise çocuk yaşta ayrı düştüğü annesini yıllar sonra bulmanın sevincini yaşayamadan mahallelerinde çıkan yangınla uğraşmak zorunda kalacak. İstanbul'da kaldığı ilk gece Kurt Seyit'le karşılaşacak Mürvet'in sadece evinde değil kalbinde de büyük bir yangın başlayacak.

Dizide Mürvet ve Emine'nin yaşayacağı Türk mahallesinin çekimleri İstanbul'un tarihi semtlerinden Zeyrek ve Vefa'da tamamlandı.

Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen; Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Fahriye Evcen'in rol aldığı 'Kurt Seyit ve Şura İstanbul' 23 Eylül Salı günü saat 20:30'da Star TV'de...