Polemik & Kulis
14 Oca 2014 21:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:52

TRT'nin "Ben de Özledim" isyanı! "O gemi neden gelmedi?" (Medyaradar/Özel)

TRT 1 kanalının resmi Twitter hesabından İsmail Abi'nin bir fotoğrafı üzerine düşürülmüş yazı ile sitem edildi ve soruldu; "O gemi neden gelmedi?"

Leyla ile Mecnun'u 103 bölüm yayınladıktan sonra yeni yayın dönemi başlamadan önce finalsiz bir şekilde sonlandıran TRT 1 kanalının resmi Twitter hesabından aynı ekibin yaptığı Ben de Özledim dizisini 13. bölümde bitiren Star televizyonuna ağır bir sitem geldi.

O GEMİ NEDEN GELMEDİ?

TRT1’de, 103 bölüm yoğun mesai harcanarak, takipçilerimizin de büyük katkıları ve özverileriyle meydana gelen FENOMEN algısına sahip çıkmak, göründüğü kadar kolay değilmiş!

103 bölüm boyunca zor piyasa şartlarına ve düşük ratinglere rağmen, yoğun emek ve özveri ile işe ve kaliteye inanarak devam ettiğimiz “Leyla ile Mecnun” dizisinin kaldırılmasına dönemin şartları nedeniyle yoğun tepki gösterilmişti. Hatta bu tepkiler, iyi niyetle tam 103 bölüm boyunca bu işin arkasında duran kanalımıza yönelik adeta bir linç kampanyasına dönüşmüştü.

Ancak görüldüğü üzere aynı piyasa şartları, derdi TRT1’in uzun bir süreç boyunca oluşturduğu sosyal medya kitlesini devşirmek olanların, amaçlarına ulaşamayınca kimsenin gözünün yaşına bakmayacağını da ortaya koymuş oldu.

Ayrıca yaptığı açıklamalarla kurumumuzu hedef tahtasına oturtmaya çalışanların bugün neler diyeceğini merak etmekteyiz.

İsmail Abi’miz; 103 bölüm boyunca oluşturulan bağı 13 bölüm görse hepinizin ağzını burnunu kırardı. Kulpu kırık çaydanlıklar sizi, hepiniz Sarkozy’siniz!..