Reklam PR
02 Mar 2015 15:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:05

Köşebaşı’nın halkla ilişkiler ajansı belli oldu!

Köşebaşı’nın iletişim danışmanı olacak ajans belli oldu.

3 kıtada, 7 ülkede, toplam 30 restoranıyla hizmet veren Köşebaşı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Contactplus, Köşebaşı’na medya iletişimi, kurum içi iletişim, etkinlik ve proje yönetimi gibi konular başta olmak üzere, geniş kapsamlı bir anlayışla hizmet verecek. Contactplus hayata geçireceği projelerle, 1995 yılından bu yana Adana ve Tarsus yöresi et yemeklerinin geleneksel lezzetlerini modern bir sunumla günümüze taşıyan Köşebaşı’nın hızlı büyümesine ve başarılı çalışmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Contactplus İletişim Hizmetleri, bilişim, turizm, hazır giyim, gıda, sağlık gibi farklı sektörlerden, 50’yi aşkın müşterisinin 70’in üzerinde markasına halkla ilişkiler alanında hizmet sunuyor. Contactplus, müşterilerine medya iletişimi, kurum içi iletişim, etkinlik ve proje yönetimi, sosyal sorumluluk projeleri geliştirilmesi gibi alanlarda bütünsel bir yaklaşımla hizmet veriyor.

Contactplus İletişim Hizmetleri hakkında:

Kendi alanının en hızlı büyüyen firmaları arasında yer alan Contactplus İletişim Hizmetleri, halkla ilişkiler sektörünün deneyimli isimlerinden oluşan kadrosuyla 2004 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Bilişimden gıdaya, hazır giyimden turizme kadar farklı sektörlerden geniş bir müşteri portföyüne sahip bulunan Contactplus İletişim Hizmetleri, ‘in-house' bir yaklaşımla hizmet veriyor. Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerinin yanı sıra kamuoyundaki yönelimlere de proaktif bir anlayışla yaklaşan şirket, böylece hem sunduğu hizmetlerin içeriklerini, hem de müşterilerinin aksiyonlarını en ayrıntılı şekilde belirleme olanağına sahip oluyor. Medya iletişiminden marka yönetimine, stratejik planlamadan kriz yönetimine kadar son derece geniş bir yelpazede çözümler sunan Contactplus İletişim Hizmetleri, müşterileri için bir “iletişim üssü” olma hedefiyle hareket ediyor.