Reklam PR
15 Eyl 2015 13:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:53

'Kırmızı'ya 'Beyaz' geldi! Vodafone'un yeni reklam yüzü ünlü şovmen oldu!

Vodafone, yeni dönem reklamları için televizyon programcısı Beyazıt Öztürk ile el sıkıştı.

Vodafone tarafından yapılan açıklamaya göre Öztürk, Vodafone'un televizyon reklamı dışındaki diğer kampanya çalışmalarında da yer alacak.

Televizyon reklamının yanı sıra radyo, açık hava, özel dijital projeler, mağaza içi görünürlük gibi diğer tüm kampanya çalışmalarında da bulunacak Öztürk'ün, özgün tiplemeleri ve parodileri ile Vodafone reklamlarına yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Türkiye'nin tamamını kucaklayan bir marka olarak hemen herkesin hayatına bir şekilde dokunmaya ve iletişim kampanyalarında tüketici ile bağ kurmaya özen gösterdiklerini belirtti.

Buruk, "Kurum olarak belirlediğimiz odaklı stratejiyi iletişim çalışmalarımıza da yansıtarak tüketicinin içgörüsünü tam okuyan ve bunu yine tüketicinin dilinden ifade eden kampanyalara imza atıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Bugüne kadar alınan geri bildirimlerin, iletişimde en kritik konunun doğru zamanda doğru hedef kitleyi doğru içerik ile birleştirmek olduğunu gösterdiğini aktaran Buruk, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda tüketiciye yakın ve samimi bir dilde iletişim kurmaya önem veriyoruz. Ekranların sevilen yüzü Beyazıt Öztürk ile iş birliğimizi de bu kapsamda değerlendiriyor ve marka iletişiminde bugüne kadar yakaladığımız başarı çizgisini Beyaz'ın rol alacağı yeni reklam filmleriyle artırarak sürdüreceğimize inanıyoruz. Vodafone Türkiye olarak markamızı hep bir adım öne çıkaracak ve ileriye taşıyacak çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz."

İşte Vodafone'nun Beyazıt Öztürk'lü reklamı: