Magazin
25 Tem 2014 12:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:30

Kim Kardashian'ın İsrail tweetleri başına bela oldu

İsrail'in Gazze'ye saldırısı sonrası "İsrail için dua ediyorum" mesajı atan Ermeni asıllı şov yıldızı Kim Kardashian, tepkiler üzerine özür dilemek zorunda kaldı.

ABD’li Ermeni asıllı reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın, geçtiğimiz cuma günü sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden "Gazze saldırısı"yla ilgili attığı tweetler başına bela oldu.

"İSRAİL İÇİN DUA EDİYORUM"
Kardashian, Gazze saldırısıyla ilgili attığı ilk tweette "İsrail için dua ediyorum" dedi.

TEPKİ ALINCA ÖZÜR DİLEDİ
16 milyondan fazla takipçisi bulunan Kim Kardashian'a tepki gelince, ünlü yıldız bu defa da, "Filistin ve dünyadaki herkes için dua ediyorum” mesajlarını attı.

Ancak tepkilerin ardı arkası kesilmeyince Kardashian, takipçilerini üzmemek adına, Gazze saldırısıyla ilgili attığı iki tweeti de sildi ve kişisel blogunda özür mesajı yayınladı.

İşte o yazı...

Bazı takipçilerinin tweetler yüzünden rencide olduğunu belirten Kardashian, takipçilerinden özür dileyip tweetleri sildiğini belirtti. Kardashian mesajının devamında “Tweetleri yayınlamadan önce fikirlerimi de belirtmeliydim. Dini ve politik görüşleri ne olursa olsun binlerce masum kişi bu çatışmanın içinde. Onlar için dua ediyorum” dedi.