Kitap
18 Mar 2015 10:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:08

Kilo Vermenin Eğlenceli Bir Yolu

Zayıflamak isteyen kişilerin bu süreçte destek görmesi çok önemli: Yasemin ve Şule’nin Yolu’nda motivasyonu yüksek tutmak ve kilo vermeyi eğlenceli hale getirmek için zevk alabileceğimiz çeşitli aktiviteler öneriliyor.

Dr. Yasemin Arslan ve kardeşi Şule Arslan, 1999 yılından bu yana özel kliniklerinde medikal estetik,sağlıklı hayat ve diş hekimliği alanlarında hizmet veriyorlar. Batı tıbbının deneysel tecrübelerini Doğu tıbbının kadim bilgeliğiyle harmanladıkları kliniklerinde, modern tıbbi uygulamaların yanı sıra akupunktur ve mezoterapi gibi uygulamalara da yer veriyorlar.
 
Doktor kardeşler, mesleki birikimlerinden yola çıkarak herkesin uygulayabileceği ve eğlenerek devam edebilecekleri bir diyet programı hazırladılar. “Yasemin ve Şule’nin Yolu” adını verdikleri diyet programında detoks, doğal beslenme, her gün uygulanabilen egzersizler ve motivasyon arttırıcı faaliyetler öneriliyor.
 
Zayıflamak isteyen kişilerin bu süreçte destek görmesi çok önemli: Yasemin ve Şule’nin Yolu’nda motivasyonu yüksek tutmak ve kilo vermeyi eğlenceli hale getirmek için zevk alabileceğimiz çeşitli aktiviteler öneriliyor. Diyet sürecinde dans etmek, fotoğraf çekmek, sosyal paylaşımlarda bulunmak gibi değişik etkinlikler öneriliyor.
 
Kitapta yer alan çeşitli testler diyet programının interaktif şekilde sürdürülebilmesini sağlıyor. Doktor kardeşlerle iletişim kurmak ve süreç boyunca kendilerinden destek almakta mümkün.
 
Yazarlar hakkında

Dr. Yasemin Arslan

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu Dr. Yasemin Arslan, Türkiye Akupunktur Derneği’nin kurucu üyelerindendir. Ayrıca Medikal Estetik Sertifikası da T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Beslenme, diyet, estetik ve akupunktur konularında yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen eğitim ve kongreleri takip etti. Çeşitli gazete ve dergilerde sağlık ve estetik konularında yazıları olan Dr. Yasemin Arslan, çalışmalarına kardeşi Şule Arslan’la birlikte kurdukları klinikte devam ediyor.
 
Dt. Şule Arslan

İ. Ü. Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur. Hipnoz, reiki, NLP ve akupunktur eğitimleri almıştır. Tıbbi Hipnoz Derneği üyesidir. Kardeşi Dr. Yasemin Arslan’la birlikte kurdukları klinikte koruyucu diş hekimi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
 
Kitabın künyesi

Kitap adı: Doktor Kardeşlerle Eğlenerek İnteraktif Zayıflama
Yazarlar: Yasemin Arslan & Şule Arslan
Yayınevi: Cinius Yayınları, 680 sayfa