Magazin
09 Mar 2015 09:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:06

Ünlü sanatçı bu kez klip için soyundu!

Geçen hafta yaz aylarında çıkaracağı albüm için çıplak poz veren ve bu fotoğrafı hafta boyunca sosyal medyada tartışma yaratan Çelik, "Benimki de Kalp" isimli şarkısı için çektirdiği fotoğraflarıyla da ilgi göreceğe benziyor.

Bugün bütün dijital platformlarda yayınlanmaya başlayan Çelik’in “Benimki de Kalp” isimli şarkısı, aşk acısını ve çaresizliğini anlatıyor.

Geçen hafta yaz aylarında çıkaracağı albüm için çıplak poz veren ve bu fotoğrafı hafta boyunca sosyal medyada tartışma yaratan Çelik, “Benimki de Kalp” isimli şarkısı için çektirdiği fotoğraflarıyla da ilgi göreceğe benziyor. Şarkıda geçen “Her gün aldatır, her gönül yatak” sözü ile Çelik, sevdiği kadının, kendisini aklından bir an bile olsa çıkarmasını, bir başka “şeyi” bir an bile düşünmesini bir “aldatma” olarak görecek kadar tutkulu bir aşkı anlatıyor.

Çelik soyundu sosyal medya sallandı (FOTO-GALERİ)

Bu prodüksiyonun tasarımının başından sonuna kadar kendisine ait olduğunu söyleyen Çelik, yeni şarkısı, geçen hafta sosyal medyayı sağlayan çıplak fotoğrafı ve amacıyla ilgili şunları söyledi:

Bu şarkının afişi olarak tasarlanan fotoğrafta erkeği 'akıl', kadını 'irade', elmayı ise ' dünya 'yla sembolize ettim. Bunların arkasına 'niyet' koyarak 'adalet', 'barış' ve 'merhamet' ilkesiyle de destekledim. (Niye aklı erkeğe yüklediğim ve kadına bunu yüklemediğim sorusu mutlaka sorulacaktır, onu da erkek akılları yöneten iradenin ferasetine bırakıyorum. Yöneticilik vasfı akıl değil, iradedir.) Bu tasarımın klibi ödül alacak. Ödül alacak olan klibin görüntüleri değil, adalet, barış ve merhamet ilkelerinin taçlandırılmasıdır. Ödül bu emeğe verilecek. Bu ödül verilirken, kişi değil, toplumun barış, adalet ve merhamet dileği ödül almış olacak. Sanatçı da zaten bu amaca hizmet için var olmalıydı. Yoksa da ona sanatçı denilmesinin anlamı yok.

Sanatı, hayali olmayanın geleceği olmaz. Sanatı olmayanın geleceği olamaz ve sanat görünende değil, görünenin arkasındaki niyettedir.