Magazin
20 Kas 2018 10:42 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:59

Kibariye ve eşi hakkında şoke eden iddia! Sucuk salam alıp kaçtılar!

Kibariye'nin organizatörü, şarkıcı hakkında Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına özel açıklamalarda bulundu.

Kibariye önceki gün Almanya Dortmund'daki konser için yola çıktı. Uçakta epey keyifli olan Kibariye, Instagram hesabından hayranlarına seslenmişti. Fakat şarkıcının güle oynaya gittiği konser gerçekleşemedi. Nedenini Kibariye'nin organizatörü Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına anlattı.

İşte o açıklamadan kesitler:

'SUCUK, SALAM ALIP KAÇTILAR'

"Kibariye ve eşi uçaktan indiler. İner inmez 'Bizi Türk marketine götür. 200 Euro ver' dediler. Neyse verdim, sonra 8 kangal sucuk, salam, sosis aldılar. Yedi kutu yaprak çay ve daha bir sürü şey aldılar. Ardından konser alanına gittik.

Ali Küçükbalçık konser yerinde kapının önüne adamını dikti ve bilet paralarını topladı. Sonra geldi bana 'Çok az kişi var, Kibariye konsere çıkmayacak' dedi. Ben de Kibariye'ye 'Senin adın önemli böyle bir şey yapma' dedim ama o beni değil eşini dinlemeyi tercih etti. Bilet paralarını alıp kaçtılar. Sonra dönüş uçak biletlerini iptal etmişler."

Kibariye ise çıkmadığı konser programının ardından Instagram hesabından organizatörünün şartları yerine getirmediğini ifade ederek şöyle bir paylaşımda bulundu: