Televizyon
18 Nis 2018 11:42 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:10

Kerimcan Durmaz ve arkadaşlarının hayatları dizi oluyor! (Medyaradar/Özel)

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla fenomen olan ve DJ'liğe geçiş yapan Kerimcan Durmaz'ın hayatı dizi oluyor.

Türkiye ve MENA bölgesinde faaliyet gösteren, Influencer marketing ve online video içerik alanında uzmanlaşan yeni medya firması CC Media’nın yeni projesi “The Big 4” sosyal medyada rekor kırmaya hazırlanıyor.

2018 yılı başında “House of Gamers” projesiyle Twitch TV ve Youtube’da izlenme rekorlarını kıran CC Media’nın prodüksiyonlarına şimdi de sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından takip edilen Kerimcan Durmaz, Caner ÇalışırSelin Ciğerci ve Samet Liçina’nın yer aldığı “The Big 4” isimli online realty show programını eklendi.

 Her hafta YouTube’da “The Big 4” isimli kanalda yayınlanacak programda, Kerimcan Durmaz ve arkadaşlarının eğlenceli, çılgın ve komik günlük hayatlarından kesitler, reality show formatında yayınlanmaya başlayacak.



Türkiye’de Youtube için üretilen en büyük prodüksiyonlu online show
İlk bölümü 20 Nisan Cuma günü saat 18.00’de yayınlanacak olanThe Big 4, sadece Youtube Türkiye için özel olarak hazırlanan ilk büyük bütçeli ve profesyonel reality show olacak. Daha önceden Televizyon ve reklam alanında deneyimli bir prodüksyon ekibi tarafından hayata geçirilen proje, her hafta Cuma günü Youtube Türkiye’de izleyiciler ile buluşacak.

The Big 4’un ilk sezonunun 10 bölüm olarak yayınlanması ve yaz aylarına özel olarak farklı lokasyonlarda çekimler yapılması planlanıyor.

Ünlü konuklar, efsane sohbetler
The Big 4 içerisinde Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır, Selin Ciğerci ve Samet Liçina’nın günlük hayatlarından kesitler ünlü konukları ağırlayacak ve birbirinden keyifli sohbetler gerçekleştirecekler.
 


Hedef, 25 milyon izlenme
CC Media Operasyon Direktörü Güven Çelikkaya, çok titiz bir çalışma ile program çekimlerinin devam ettiğini ve ilk sezon için 10 bölüm çekmeyi planladıklarını söyledi. Programın 30 milyon’dan fazla izlenmeye erişeceğini, toplamda ise en az 5 milyon tekil izleyiciye erişeceğini hedeflediklerini belirterek “Projenin benzeri Amerika’da 2007 yılında “Keeping Up With The Kardashians” adıyla yayınlanmaya başladı. Tüm dünyada izlenme rekorları kırıyor. Bu yıl 14. sezonu gösterimde ve 160 ülkede yayınlanıyor. The Big 4 projemizin de hem ülkemizde hem de Orta Doğu ve Arap ülkelerinde önemli bir başarı yakalayacağına inanıyorum.” dedi

MEDYARADAR/ÖZEL