Magazin
21 Kas 2016 13:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:40

Kerimcan Durmaz askerlik iddialarına son noktayı koydu!

Instagram’da 1 milyon 500 bin takipçisi olan Kerimcan Durmaz'ın askere gideceği iddia edilmişti

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, katıldığı magazin programında özel hayatına ve kısa bir süre önce magazin gündemine düşen askerlik iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Küçük yaşlarından beri modaya meraklı olduğunu ve tasarımlar çizdiğini söyleyen Durmaz, ilk evini kısa bir süre önce aldığını açıkladı. Sanıldığı ve konuşulduğu kadar yüksek paralar kazanmadığını söyleyen Kerimcan Durmaz bir dönem moda blogerlığı yaptığını da söyledi. Hakkında çıkan celp kağıdı ile ilgili açıklamalarda bulunan Durmaz, evraktaki ismin bir benzerlik olduğunu askerliğini 2018 yılına kadar tecil ettirdiğini söyledi. Renkli Sayfalar programı sunucularının ‘Tecil dolduktan sonra askerliğini yapacak mısın?’ sorusuna, “Zamanı gelince tabi ki gitmek isterim ancak o zaman işlerimin ne durumda olacağını da görmek gerek” şeklinde yanıt verdi.

MAFYA KOMEDİSİNDE OYNAYACAK

Kerimcan Durmaz, Ocak ayında çekimlerine başlanacak filmiyle ilgili de konuştu. Mafya komedi türündeki bir filmde yine bu tarz bir karaktere hayat vereceğini söyleyen Durmaz, senaryodaki bazı bölümleri beğenmediği için revize edilmesini istediğini de sözlerine ekledi. Son olarak doğum gününde kendisine pahalı bir hediye veren Demet Akalın’a teşekkürlerini sunan Durmaz, “Ünlü isimlerin bana jest olsun diye hediye aldıklarını düşünmüyorum onların doğum günlerinde ben de aynı ayarda hediyeler vereceğim, kimseden pahalı hediyeler istemiyorum” şeklinde konuştu.