Polemik & Kulis
30 Kas 2016 14:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:41

Kenan Tekdağ'ı suçlamıştı, iddialarından geri adım attı! (Medyaradar/Özel)

Bir dönem Habertürk'te görev yapan gazeteci-yazar Ecevit Kılıç, Habertürk'ün yöneticileri ile FETÖ ilişkilerini sorgulayan mesajlarını 'düzeltti'

Gazeteci-yazar Ecevit Kılıç, geçtiğimiz günlerde Ciner Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ’ı, FETÖ operasyonunda tutuklanan, Abdullah Kılıç, Cuma Ulus, Erdal Şen ile Ertuğrul Erbaş’ı işe almakla itham eden tweetler atmıştı.

PATLAMADA YARALANDI

Ecevit Kılıç, Habertürk’te yıllarca çalışmış, bu süre içinde yöneticilik dahil çeşitli görevler üstlenmişti. Evinde yaşanan doğalgaz patlaması sonucu yaralanan ve uzun süre tedavi gören Kılıç bu sırada Habertürk’ten büyük destek görmüştü.

KENAN TEKDAĞ İŞE ALMIŞTI 

Yöneticileriyle yaşadığı anlaşmazlık sonucu iş akdi sona eren Ecevit Kılıç, yaklaşık bir yıldır işsizdi. Kılıç kendisini işe alan ve destekleyen Ciner Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ aleyhine tweetleri de tam bu sırada attı. Ecevit Kılıç o iddialarından bugün ise geri adım attı.

"TEKDAĞ'IN DAHLİ YOKMUŞ, ÖĞRENDİM"

Kılıç sosyal medyadan şunları yazdı:

"Bir süre önce Fetö'den tutuklanan Erdal Şen, Abdullah Kılıç, Cuma Ulus, Ertuğrul Erbaş'ın Habertürk'te işe alınmasıyla ilgili tweet atmıştım.
Ve bu isimlerin işe alınmasında tepe yöneticisi Kenan Tekdağ'ı işaret etmiştim.
Ancak bunların işe alınmasında Tekdağ'ın hiçbir dahlilin bulunmadığını öğrendim. Hem ahlaken hem gazeteci etiği gereği bunu düzeltiyorum."




MEDYARADAR/ÖZEL