Magazin
28 Eyl 2016 11:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:33

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni partneri kim oldu?

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde oynayacağı 'Cingöz Recai' filminde o isimle başrolü paylaşacağı konuşuluyor.

Peyami Safa'nın romanı 'Cingöz Recai'nin ikinci kez beyazperdeye aktarılacağı haberinin ardından başrol için isim arayışları başlamıştı. Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Limon Yapım'dan gelen teklifi kabul etmesiyle bu kez de akıllara 'Kadın oyuncunun kim olacağı?' sorusu geldi.

Songül Öden ile anlaştılar

İmirzalıoğlu'yla başrolü paylaşacak kadın oyuncu için birçok isim üzerinde düşünülürken güzel oyuncu Songül Öden'de karar kılındığı iddia edildi. Kenan İmirzalıoğlu'nun yakışıklı ve iyi niyetli bir hırsızı canlandıracağı film için Öden'e teklif götüren yapım ekibinin güzel oyuncuyla protokolde anlaştığı konuşuluyor.

Takvim'in haberine göre, rol aldığı dizilerdeki oyunculuğuyla Türkiye'nin yanı sıra Arap dünyasında da büyük bir hayran kitlesine sahip Songül Öden'in filmde başrolü paylaşmasına Kenan İmirzalıoğlu da sıcak bakıyor.



Aşk yaşayacaklar

İmirzalıoğlu'nun, Songül Öden'le başrolü paylaşacak olmasından dolayı eşi Sinem Kobal'ın da bir hayli memnun olduğu konuşulanlar arasında. Senaryosunu Kerem Deren'in yazacağı filmde Öden dedesinden miras kalan Selma karakterine hayat verecek. Öden, Selma'nın mirasına göz diken ve 'Cingöz Recai' karakterini canlandıracak olan İmirzalıoğlu ile filmde rol gereği aşk yaşayacak.

Yeşilçam'ın efsane filmi

İlk kez 1969 yılında beyazperdeye aktarılan 'Cingöz Recai' adlı filmde yakışıklı, kurnaz, cesur, cömert ve kibar bir serseri olan, haksız yolla servet sahibi olanlardan para çalıp elde ettiklerini muhtaçlara dağıtan Cingöz Recai'yi Yeşilçam'ın efsane aktörü Ayhan Işık canlandırmıştı. Işık'a Sema Özcan eşlik etmişti. Film, Yeşilçam'ın efsane yapımları arasında gösteriliyor.

İmirzalıoğlu, bir yandan da yeni dizi projeleri için görüşmeler yapıyor. Bu sezon ekranda olmayacağı konuşulan Songül Öden, tiyatro ve beyazperdeye ağırlık verme kararı aldı.