Medya
29 Mayıs 2015 11:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:36

Kekeç ile Abdülkadir Selvi polemiği devam ediyor: Şerefli ol! Açıkla!

Abdülkadir Selvi'nin Ethem Sancak'ın Erdoğan'a ve AK Parti'ye zarar verdiği şeklindeki eleştirisini dile getirdiği bir yazı yazmasıyla başlayan polemik son hızla devam ediyor.

Abdülkadir Selvi'nin Ethem Sancak'ın Erdoğan'a ve AK Parti'ye zarar verdiği şeklindeki eleştirisini dile getirdiği bir yazı yazmasıyla başlayan polemik son hızla devam ediyor.

Star gazetesi yazarlarından Ahmet Kekeç, Selvi'ye önce "ayıp ediyorsun" demişti, sonra da "terbiyesizlik ediyorsun"... Kekeç kendisine "patron kalemi" diyen Abdülkadir Selvi'ye demediğini bırakmamıştı.

Kekeç, "Doğrusu, bu kadar müptezelleşebileceğini tahmin edemezdim" dediği Selvi için "Başbakan'ın ve Cumhurbaşkanı'nın uçağından inmeyen sensin. Merkezi yayın organlarında program yapıp en kıyak telifi götüren sensin" sözleriyle 'çıkar sağladığı' ithamında bulundu.

Dün internethaber.com'dan Nesrin Yılmaz'a konuşan Selvi ise Ahmet Kekeç'e şu sözlerle yanıt vermişti:

ANLAŞILAN KEKEÇ UÇAĞA TELİF İÇİN BİNMİŞ

"Yazdıklarını Ahmet Kekeç'in mesleki birikimine yakıştıramadım. Ya da tam da ona yakışan bir iş yaptı.

Gazeteciler, Cumhurbaşkanı'nın, başbakanın uçağına haber için, röportaj için, kulislere yakın olmak için, okuyucularını bilgilendirmek için binerler. Telifli proğramlar kapmak için değil. Ahmet Kekeç bu yazısıyla Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın uçağına binen gazetecileri töhmet altında bıraktı. Anlaşılan kendisi bu uçaklara telifli proğram koparmak için binmiş.

Benim telifli proğramım yoktur. Ama kendisinin en az 3 kanalda telifli proğramı var. Ayrıca vergisini ödemek kaydıyla telifli proğram yapmak ayıp değildir."

KEKEÇ'TEN SELVİ'YE NOTLA YANIT

Selvi'nin ismini anmadan köşesinde sert bir not ile yanıt veren Kekeç, "Terbiyesizliğini şerefsizlikle taçlandırmak istiyorsan, senin bileceğin iş..." diye seslendiği Selvi için, " Şerefli ol, bugüne kadar kimlerin uçağına bindiğimi, hangi siyasilerle "telif pazarlığı" yaptığımı açıkla. " diye yazdı.
İşte Kekeç'in Selvi'ye yüklendiği o not:

Kendisini "haksızlıkları doğrultan kılıç" zanneden ama marifetlerini Doğan Medya Grubu canibinde sergileyemeyen şahsa söyleyebileceğim son söz şudur:

Şerefli ol, bugüne kadar kimlerin uçağına bindiğimi, hangi siyasilerle "telif pazarlığı" yaptığımı açıkla.
Nezahetle yaklaşan yazıma hakaretle karşılık verdin, cevabını da misliyle aldın.

Terbiyesizliğini şerefsizlikle taçlandırmak istiyorsan, senin bileceğin iş...