Televizyon
24 Ağu 2017 15:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:04

Kayıp eylemci Hatice Durmaz'ı Hande Ataizi buldu!

Bir haftadır her yerde aranan 44 yaşındaki Hatice Durmaz, Antalya polisi ve FOX Tv'de Hande Ataizi'nin sunduğu 'Sen İste Yeter' ekibinin ortak çalışması sırasında bulundu.

Antalya'nın Kemer ilçesinde işten çıkarıldığı otelden alacağını tahsil etmek için boynuna kırık şişe parçası dayayarak eylem yaptıktan sonra bir haftadır kayıp olan kadın, Antalya’daki bir hastanenin acil servisinde yarı baygın halde bulundu. Kadının hafızasını kaybettiği öne sürüldü.

Hatice Durmaz'dan haber alamayan kızı Sultan Durmaz, annesinin bulunması için FOX Tv'de yayınlanan ve Hande Ataizi'nin sunduğu "Sen İste Yeter" programına başvurdu.

Bunun üzerine Sen İste Yeter programı muhabiri Doğuş Sinan Coşkun Antalya'ya hareket ederek AFAD'ın Hatice Durmaz'ı arama çalışmalarına katıldı. Bu sırada Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yarı baygın, kimliği meçhul bir kadının bulunduğu ihbarı üzerine Sinan Coşkun ve genç kadının kızı Sultan Durmaz hastaneye hareket etti.

Sultan Durmaz, hastanedeki kadının annesi olduğunu tespit ederken bu yaşananlar an be an Hande Ataizi'nin programında canlı ekrana geldi. Programa bağlanan Sinan Coşkun, Türkiye'nin merakla bekleği müjdeli haberi verirken Hatice Durmaz'ın geçici hafıza kaybına uğradığı ve kimseyi tanımadığı öğrenildi.. Evlatlarını bile tanımayan kadın, yanına kimseyi yaklaştırmadı.