Polemik & Kulis
14 Mayıs 2015 09:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:33

Kasetle suçlanan Cemaatin ağır topu patladı! Rezil adam! Çürümüşsün!

Latif Erdoğan'ın Meral Akşener kasetiyle suçladığı Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil konuştu.

Latif Erdoğan canlı yayındaki Meral Akşener kaset iddiasının ardından 'kendisine kaseti' getiren ismi açıklamıştı. Erdoğan'ın iddiasına göre bu kişi Cemaatin önde gelen isimlerinden Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil'di.

Mustafa Yeşil iddialar üzerine sosyal medyadan patladı. Latif Erdoğan'ın açıklamasındaki açıkları yakalayan Mustafa Yeşil, "Bir kadına yakışmayacak görüntüler var"derken sana izletilmek istenip reddettiğin kasetin neresinden gördün?" diye sordu.

NERENDE SAKLADIN?

İşte Mustafa Yeşil'in "İftira iftirayı aklamaz, sadece sahibini haklar" dedikten sonra yönelttiği sorular:

-Rezil adam : Bir kadına yakışmayacak görüntüler var"derken sana izletilmek istenip reddettiğin kasetin neresinden gördün?

-"Rezil adam : Ekranda konusurken kendinden çok emindin. Şimdi montaj diyorsun. İzlemeden bu kanaata nereden sahip oldun?"

-Allah korkusu olan biri idin de bu "kaseti var"sözünü 3 yıl nerende sakladın? Sustun! Gereğini yapmadın! ÇÜRÜMÜŞSÜN!..

EKREM DUMANLI : BU ADAM DELİ

Cemaatin gazetesi Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı da twitter hesabı üzerinden Latif Erdoğan'a 'deli' dedi.

Ekrem Dumanlı, "14 ay önce Cüneyit Özdemir'in Programı'nda söylemiştim. Bu Latif Erdoğan deli. Kafayı cinlere bozmuş. Söylediği sözlere güvenilmez... Meral Akşener'e iftirasından anlaşılıyor ki adam sadece aklını değil; vicdanını da yitirmiş. Bu iftirayı ancak böyle bir adam atabilir.." dedi. 






LATİF ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Latif Erdoğan kendisine Meral Akşener kasetini getiren ismin Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil olduğunu açıklamıştı. Erdoğan, sözlerinin Gülen örgütünün her kesiminde bilindiğini, hiçbir kelimesinin yalanlanamayacağını iddia edip kasetle ilgili şunları anlatmıştı:

-2011 Ocak ayında Hür Adam filminin galasına Kemaleddin Özdemir de geldi; gala öncesi Üstadın talebelerinin de bulunduğu bir ortamda birlikte sohbet ettik. Kemaleddin Özdemir'in cemaatle o sıralarda ilgisi kesilmişti. Onunla görüşmek de yasaklanmıştı. Bu görüşmemiz, cemaat üyelerini çok rahatsız etti.

-O hafta içinde, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfındaki odama, Vakıf başkanı Mustafa Yeşil geldi. Bana, Kemaleddin Özdemir hakkında bazı akıl almaz iddialarda bulundu.

-Bunların beni ikna etmediğini anlayınca da, elimizde Meral Akşener'le ilişkilerini belgeleyen kaseti var, istersen izle, diyerek çantasından kaseti çıkarmaya yeltendi. Ben de, gerek yok, dedim, bir mümin böyle durumlarda "bu apaçık bir iftiradır" demelidir ve ben de öyle diyorum, diyerek konuyu kapattım.