Medya
06 Tem 2017 09:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:58

'Kardeşim Benim'de Aslı Enver'in rolü kime gitti?

Kardeşim Benim 2 filminde rol almak istemeyen Aslı Enver'in yerine gelecek isim belli oldu.

Murat Boz'la barışmasına rağmen Kardeşim Benim 2 filminde rol almak istemeyen Aslı Enver'in yerine rol alacak ismi, Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu açıkladı.

İŞTE ALİ EYÜBOĞLU'NUN YAZISI:

Aslı Enver'in rolü kime gitti?


Başrollerini Burak Özçivit, Murat Boz, Aslı Enver ve Nazan Kesal’ın paylaştığı ‘Kardeşim Benim’in devam filmi 8 Temmuz’da “motor” diyecek.

‘Kardeşim Benim 2’de yıllar sonra birbirini tanıyan Ozan ve Hakan adlı kardeşlerin yeni maceraları beyaz perdeye aktarılacak. TAFF Pictures’ın çektiği filmin ilkinde olduğu gibi ikincisinde de Ozan’ı Murat Boz, Hakan’ı Burak Özçivit canlandıracak.

Bir süre önce Murat Boz’la yaşadıkları sorun yüzünden filmin devamında oynamak  istemeyen Aslı Enver, bu kez kadroda olmayacak. ‘Kardeşim Benim’de Aslı Enver’in üstlendiği karakteri ‘Kardeşim Benim 2’de Lal Feray’ın oyuncu kızı Leyla Feray canlandıracak.



Aksiyon filmi çekecekler

TAFF Pictures, ‘Kardeşim Benim 2’nin dışında yine dizi yıldızlarını buluşturacak ve bir film daha çekecek. Senaryo çalışmaları devam eden ve yaz sonunda çekilmesi planlanan aksiyon filminde başrolleri Burak Özçivit’le Kerem Bürsin paylaşacak.