Magazin
19 Eyl 2014 10:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:44

Kardashian soyadını değiştirme kararı aldı!

Hollywood'un ünlü realite şov ailesi Kardashian'ların genç ve güzel üyesi Kendall Jenner ailenin şöhretinden pek de memnun değil.

Modellik kariyerini ilerletmek isteyen Kendall Jenner  geçtiğimiz haftalarda ailesinin soyadının kariyerinde bir engel teşkil ettiği gerekçesi ile soyadını değiştirme kararı aldığını açıklamıştı.

Jenner soyadını değiştirmenin yeterli olmadığını düşünmüş olacak ki şimdi de aileye şöhret kapılarını açan ablası Kim Kardashian'dan kendisinin yer aldığı defilelere gelmemesini istedi.

Love dergisine verdiği röportajda 18 yaşındaki Kendal Jenner ablasının şöhretinin kendi markasını yaratmasına engel olduğunu düşündüğünü belirtti.

ABD basınından Radaronline'ın haberine göre Kardashian defilelere davet edildiğinde önce Kendall Jenner ile konuşup katılıp katılmamak konusunda fikrini alıyor. Jenner'ın modellik kariyeri ablasından hiç yardım almıyor da değil. Jenner Givenchy markası ile olan anlaşmasını Kardashian'ın kocası Kanye West'in markanın baş tasarımcısı Ricardo Tisci ile yakın ilişkisine borçlu.