Televizyon
27 Nis 2015 12:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:30

Karadayı'da heyecan dorukta! Feride, Mahir'i hapisten kaçırıyor!

Karadayı'da bu hafta; babasının azılı bir katil olduğunu öğrenen Feride'nin ezberi bozuluyor.

Adaletin temsilcisi olan Feride, babasını yakalamak için oyunu Mahir'in kurallarıyla oynamaya karar veriyor.

Heyecan dolu bölümde adaletin değil güçlülerin kazandığına emin olan Feride, Mahir ile birlikte oyunun kurallarını yeniden yazacak.

İlk olarak yardım istediği Mahir'in hapiste kaçmasına yardımcı olan Feride, babasının katil olduğunu bir an önce ispatlamak isteyecek.

Sevdiği kadın için hapisten kaçan Mahir, Feride ile birlikte Mehmet Saim'in geride bıraktığı delilin peşine düşecek. Mahir ve Feride hayatlarını tehlike atarak, Vedat'ın banka kasasına sakladığı cinayet aletine ulaşmaya çalışacak.

Feride'ye, timsah gözyaşları dökmeye devam eden Mehmet Saim, Belgin'in yardımıyla Vedat'ın cinayet aletini banka kasasına sakladığını öğrenecek. Mehmet Saim'in adamı Savcı Adnan ise  Mahir'i kaçıran Feride'den şikayetçi olacak.

Mahir ve Feride, Mehmet Saim'den önce banka kasasına ulaşabilecek mi?, Feride hakkında suç duyurusunda bulunan Adnan başarılı olabilecek mi? ve Feride babasının katil olduğunu ispatlayacak mı? soruları yeni bölümde yanıt bulacak
.
Ay Yapım imzalı senaristliğini Sema Ergenekon&Eylem Canpolat'ın yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar'ın üstlendiği Karadayı nefes kesen yeni bölümüyle 27 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'da ATV'de ekrana gelecek.