Reklam PR
29 Ağu 2017 16:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:05

Kantar TNS Türkiye'de üst düzey atama! Yeni CEO kim oldu? (Medyaradar/Özel)

TV ve reklam dünyası için reyting ölçümlerini gerçekleştiren Kantar TNS Türkiye CEO'luğuna atanan isim yeni görevine 18 Eylül'de başlayacak.

Hande Bursalıoğlu Beceren, Kantar Millward Brown ve Kantar TNS Türkiye (Türkiye Kantar Insights ) CEO’luğuna atandı.

2011 yılından bu yana Kantar bünyesinde çalışan ve son olarak Kantar Insights Turkiye CEO’luk görevini yürüten Carmen Bohoyo’nun Eylül 2017 itibariyle Kantar Millward Brown Los Angeles ofisine geçmesinin ardından, WPP Türkiye - GroupM firmalarından MEC Türkiye Genel Müdürü Hande Bursalıoğlu Beceren Kantar Millward Brown ve Kantar TNS Türkiye (Türkiye Kantar Insights ) CEO’luğu görevine resmi olarak 18 Eylül’de başlayacak.



Hande Bursalıoğlu Beceren‘in kariyeri 1996 yılında Kantar TNS (Piar)’ da Sosyal ve Medya Araştırmaları ile başladı.

Beceren, 2000-2006 yılları arasında MEC Türkiye bünyesinde İçgörü & Analiz Direktörlüğü, 2006-2015 yılları arasında Genel Müdür Yardımcılığı ve 2015 yılı itibariyle Genel Müdürlük pozisyonlarında yer aldı.

Kantar Insights Türkiye, Rusya, İsrail, Benelüks, Doğu & Güney Avrupa Bölge (TRIBES) CEO’su Sebastien Janini, Hande Bursalıoğlu Beceren’in Kantar Insights bünyesine katılmasıyla ilgili olarak grup çalışanlarına “Insights dünyasına dair iyi bir anlayışa sahip olmanın yanı sıra , hem geçmiş deneyimleri hem de şimdiki rolünde araştırma çıktılarının kullanıcısı olarak Beceren, yeni ve geniş bir bakış açısı getirecek. Kendisinin dijital yöntemlerin çoğalarak etkin olduğu dünyamızda, sektörümüzün nereye gittiğine, başarılı olmak için neye ihtiyaç duyulduğuna dair güçlü bir bakış açısı var. Hande'nin medya, dijital ve veri analitiği konusundaki tecrübesinden faydalanacağımız ve WPP Türkiye’nin geniş bir alana yayılan gücünü daha iyi kullanacağımız için çok mutluyum.“ açıklamasını yaptı.
Beceren, evli ve bir çocuk sahibidir.