Polemik & Kulis
25 Nis 2018 15:18 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:10

Kanal D Ana Haber'de flaş gelişme! Ahmet Hakan'ın yerine kim geliyor? (Medyaradar/Özel)

Demirören Medya Grubu'na satılan Kanal D'de taşlar yerinden oynuyor...

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na satılmasının ardından değişim için düğmeye basıldı.

Değişimin ilk işaretleri ise Kanal D'de görülmeye başlandı. Kanal D Genel Müdürlüğü görevine Murat Saygı'nın getirilmesinin ardından bir değişiklik de Kanal D Ana Haber'de yaşandı. 

Kanal D'nin Haber Daire Başkanlığı koltuğuna, Show Ana Haber'in Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüten Ramazan Kurnaz oturacak. Kurnaz, Kanal D'ye 6 çalışma arkadaşıyla birlikte gelecek.

Gazeteciliğe Son Havadis gazetesinde başlayan Ramazan Kurnaz sırasıyla Gazete gazetesi, Meydan, Bugün, ve Milliyet gazetelerinde muhabirlik yaptı.

Daha sonra Star TV ve Show TV'de Haber Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 

İhlas Haber Ajansı Görüntülü Haberler Müdürlüğü, Sabah Haber Ajansı Genel Müdürlüğü,  Ajans Habertürk Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu.



Peki Ahmet Hakan ne olacak?

Haber Daire Başkanlığı görevini bırakacak olan Ahmet Hakan, CNN Türk'teki "Tarafsız Bölge" programına ve Hürriyet'teki yazılarına ise devam edecek.



Ece Üner de mi gidiyor?

Medya kulislerinde Show Ana Haber'in başarılı sunucusu Ece Üner'in de Kanal D Ana Haber'e gececeği iddiası ortaya atıldı. Ancak Medyaradar'a konuşan Üner bu iddiayı yalanlayarak, "Kesinlikle böyle bir durum sözkonusu değil. Benim kurumuma vefa borcum var. Show Ana Haber'in başında olmaya devam edeceğim" dedi.