Televizyon
30 Haz 2017 11:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:57

Kalp Atışı dizisi Show TV'de başlıyor! İşte 1. bölüm fragmanları

Show TV ekranında yakında yeni bir dizi ekran serüvenine başlayacak.

Yapımcılığını Mf Yapım’ın üstlendiği, Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin eşlik ediyor.



“Kalp Atışı”nın merakla beklenen ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanına gelmek ona hayata sıfırdan başlamak için bir fırsat olur. Öğretmeni Ali Asaf Denizoğlu ile tanışmasıyla hayatını düzeltmeye karar verir. Ancak aslında o sene kurulan dostluklar, yaşadığı olaylar ve kazanılan düşmanlıklar geleceğini belirleyen çok önemli kırılma noktalarıdır. Babaannesinin kaybı ile büyük umutlarla kurduğu yenidünyası bir anda yıkılır.



Bu kopuşların ve ayrılıkların da habercisidir. Ali Asaf ise başlarda öğrencisi olan Eylül’ün diğerlerinden ne kadar farklı olduğunu anlamış ve içtenlikle bu zeki kızı kazanmaya çalışmıştır. Çok sonradan anlayacaktır ki kazanmaya çalıştığı Eylül’e karşı hisleri vardır ve onları anlamakta çok geç kalmıştır. Böylece o bir anlık belirsizlik ikisinin yollarının on üç yıl boyunca ayrılmasına neden olur. Ta ki bir gün bir hastanenin çatısında iki doktor olarak karşılaştıkları o güne kadar.

Görülmemiş Bir Aşk Hikayesi “Kalp Atışı” ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!