Televizyon
09 Mar 2018 00:29 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:04

Kalk Gidelim setinde kadınlara sürpriz

TRT 1 dizisi Kalk Gidelim setinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle sette görev alan kadınlara yapılan sürpriz karşısında eğlenceli anlar yaşandı.

Cumartesi akşamları yayınlanan TRT1 dizisi Kalk Gidelim'in seti, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla beklenmedik sürprizler ve eğlence dolu anlara ev sahipliği yaptı.

Kalk Gidelim dizisine emeği geçen oyuncusundan, ışıkcısına, bütün erkeklerin sabahın ilk ışıklarında sete giderek hazırladıkları kahvaltı masasıyla, yine dizi için görev alan oyuncusundan, makyözüne tüm kadınların gülümsemesine neden oldu. Kahvaltı masasına oturan kadınlara, hizmet etmekte yine erkeklere düştü.

Kendi elleriyle hazırladığı menemeni arkadaşlarına ikram eden Ufuk Özkan ‘’Açıııkkkk neeetttt kadınlar başımızın tacı. Onlar olmasaydı biz olamazdık’’ dedi. Erkan Sever ise çay servisini üstlendi ve ‘’ Büyük üstat Neşet Ertaş’ın da dediği gibi kadınlar insandır biz insanoğu’’ diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.



Sürprizler tabii ki bununla da sınırlı kalmadı. Yapımcı Eyüp Üstün’ün de tüm kadınlara gönderdiği karanfiller güne damgasını vurmayı başardı. Yapımcı Eyüp Üstün’ün gönderdiği karanfiller yine set erkekleri tarafından kadınlara verildi.

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Erkan Sever paylaşırken dizide Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Onur Seyit Yaran, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok oyuncu yer alıyor.