Ekonomi
23 Mayıs 2016 18:57 Son Güncelleme: 20 Kas 2018 08:54

Kale Grubu kurucusu Bodur'un vefatı

- TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Hisarcıklıoğlu:- "İş dünyası çok değerli bir duayen ve hayırsever büyüğünü kaybetti"

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "İş dünyası İbrahim Bodur’un kaybıyla çok değerli bir duayen ve hayırsever büyüğünü kaybetti" ifadelerini kullandı.

Hisarcıklıoğlu, Kale Grubu’nun Kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur’un vefatına ilişkin yayımladığı mesajında, "Kendisi Türk girişimcileri için değerli bir ağabey, rol model ve yol göstericiydi." değerlendirmesinde bulundu.

İbrahim Bodur'un vefatı ile iş dünyasının çok değerli bir duayen ve hayırsever büyüğünü kaybettiğini belirten Hisarcıklıoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Türk iş dünyasının duayen isimlerinden İbrahim Bodur’un vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Sanayinin Anadolu'ya yayılmasının, Anadolu'nun markalaşmasının öncülerindendi. Yeri dolmayacak, yeni nesillerin adından söz edeceği bir girişimciydi. TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulunan Sayın Bodur, iş hayatında Türkiye'nin en önemli gruplarından birisinin temelini attı. Binlerce insana iş vererek, dünyanın en hayırlı işlerinden birisini gerçekleştirdi. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk iş dünyasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."