Gündem
26 Eki 2018 10:39 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:56

'Kaçış sendromu' nüksetmişti! Mehmet Ali Erbil için kritik gün!

Geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşen ve kaçış sendromu rahatsızlığı nükseden Mehmet Ali Erbil yoğun bakımda uyutuluyordu. Erbil, tedaviye cevap verdiği için bugün uyandırılacak.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanmış. Kaburgalarının kırılması ve akciğer zarına batması nedeniyle acil ameliyata alındı. Erbil'in bu süreçte yıllardır tedavi gördüğü rahatsızlığı 'Kaçış Sendromu' yeniden nüksetti. Sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilen Erbil, tedaviye cevap verdiği için bugün uyandırılacak.

BUGÜN UYANDIRILACAK

Birkaç gündür yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil'in durumu iyiye gidiyor. Yoğun bakım ünitesinde olan ünlü şovmenin tedaviye cevap verdiği ve doktorların Erbil'i bugün uyandırma kararı aldığı öğrenildi.

YOĞUN BAKIMDA KALMAYA DEVAM EDECEK

Doktorlar şovmeni uyandırarak genel durumunu gözleyecek. Ancak sanatçının bir süre daha yoğun bakımda kalacağı gelen bilgiler arasında. Öte yandan Erbil'i yoğun bakım ünitesinde bir tek kızı Sezin Erbil'in ziyaret edebildiği ve ünlü şovmenin kızına tepki verebildiği de iddia edildi.