CineRadar
27 Kas 2014 21:18 Son Güncelleme: 20 Kas 2018 00:17

John Wick kendi intikamı için dönüyor!

Kasım’da sinemaya gitmek başkadır! Bu hafta gösterime giren 6 film var.

Seveceğiniz bir filmi bulabileceğiniz kadar çeşidi bol bir türler geçidi var sinemalarda... Sinema yazarımız Murat Tolga Şen, filmleri bilet almadan önce incelemeniz için Cineradar'da tanıtıyor. İyi seyirler!

John Wick

Chad Stahelski’nin yönettiği ve Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen ile Adrianne Palicki’nin oynadığı John Wick, 28 Kasım 2014’de Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarılıyor.

Çok sevdiği eşinin ölümünden sonra John Wick ondan son bir hediye alır, Daisy isminde yavru bir av köpeği. Fakat John’un yası 1969 model Boss Mustang’i Iosef Tarasov’un dikkatini çekince bölünür. John arabasını satmayı reddedince Iosef ve adamları arabasını çalarlar. Bu sırada John’u bilincini kaybedene kadar döverler ve Daisy’i öldürürler. Bilmeden yeraltı dünyasının en acımasız suikastçılarından birini tekrar harekete geçirirler.

Hadi İnşallah

Ali Taner Baltacı yönetmenliğinde hayata geçen komedi filminin yapımcılığını 25 Film üstleniyor. Film, yazdığı blog ile sosyal medya fenomeni olan Pucca lakaplı bir kadının, dizüstü edebiyatı kapsamında yayınladığı kitaplardan senaryolaştırıldı. Başrollerde ise Murat Boz ve Büşra Pekin yer alıyor.



PuCCa, hayatının 4 senesini Ankara'da geçirir ama o koca sene boyunca beraber olduğu sevgilisinden de ayrılırak, İzmir'e ailesinin yanına döner. Zor bir ayrılık süreciyle karşı karşıyadır, mutsuzluktan eve kapanır; çalmayan telefonları bekler ve bunalımdai pek çok kadın gibi kendisini yemeye verir! Bu arada ailesi de kendisine yeni bir iş bulup, toparlanması için baskı yapar. Hiç istemeden İzmir'deki bir yerel televizyon kanalıyla iş görüşmesine gider ve yaşamını değiştirecek yakışıklı ile o gün karşılaşır! "Pekmez" lakabını taktığı ve genç kadını yeniden yaşama döndüren bu yakışıklı ile ne yapıp edip beraber olmayı kafaya koyar... Ama karşısında da zorlu bir rakibesi vardır.

Ölüm Alfabesi

Stiles White’ın yönettiği ve Olivia Cooke, Ana Coto, Daren Kagasoff ile Bianca A. Santos’un oynadığı Ölüm Alfabesi (Ouija), 28 Kasım 2014’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.



Çocukluk arkadaşı Debbie’nin ani ölümünden sonra Laine, Debbie’nin erkek arkadaşı Pete ile birlikte Debbie’nin odasında antika bir Ölüm Alfabesi tahtası keşfeder ve en yakın dostuna hoşçakal demek için onu kullanmaya çalışır. Meraklı genç kız sorular sormaya başlayınca ve Debbie’nin ölümündeki gizemi ortaya çıkarınca, Laine tahtanın sahibi olan ruhun kendisine DZ dediğini ve seansların sona ermesini istemediğini öğrenir.

Aşk ve Tutku

Liv Ullmann’ın yönettiği ve Jessica Chastain, Colin Farrell, Samantha Morton ile Nora McMenamy’nin oynadığı Aşk ve Tutku (Miss Julie), 28 Kasım 2014’de M3 Film dağıtımıyla Calinos Films tarafından vizyona çıkarılıyor.



Aristokrat bir yaşam tarzıyla büyümüş olan Julie kibirlidir ve evde fırtınalar estirmektedir. Julie’nin baştan çıkarıcı ve cesur tavırları babasının kahyası John’un cüretkaâr hareketleriyle birleşince aralarındaki güç savaşları yerini yavaş yavaş tutkulu bir aşka bırakır. John’un nişanlısı Kathleen, bu adı konulamayan ilişkiye katlanmak zorunda kalırken, sınıf farkı aralarındaki çekimin önündeki tek engeldir.

Gece Vurgunu

Dan Gilroy’un yönettiği ve Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Michael Papajohn ile Marco Rodriguez’in oynadığı Gece Vurgunu (Nightcrawler), 28 Kasım 2014’de Mars Dağıtım dağıtımıyla Tanweer Film tarafından vizyona çıkarılıyor.



Kazaları, yangınları, cinayetleri ve para getirebilecek hemen her türlü kaos ortamını bularak çekimler yapan bir kamera ekibiyle tanışan Lou, gece muhabirliğinin tehlikeli, belirsiz ve ölümcül yanıyla da karşılaşırken her polis sireninin, her kurbanın, dökülen her kanın paraya dönüştüğünü fark ediyor ve büyük çıkışını yakalamak için yakaladığı hikayeyi etik dışı ve zekice bir plânla yönlendiriyor.

Madagaskar Penguenleri

Eric Darnell ile Simon J. Smith’in yönettiği ve Tom McGrath, Chris Miller, Christopher Knights ile Benedict Cumberbatch’ın seslendirdiği animasyon film Madagaskar Penguenleri (Penguins of Madagascar), 28 Kasım 2014’de The Moments Entertainment dağıtımıyla The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarılıyor.



CİNERADAR köşesi sinema-TV eleştirmenimiz Murat Tolga Şen tarafından hazırlanmaktadır. Filmlere ait künye bilgileri üstad Sadi Çilingir'e ait Sadibey.com sitesinden, izniyle alınmaktadır.