Televizyon
28 Şub 2018 22:49 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:03

Jet Sosyete yayından kalkıyor mu? Gülse Birsel'den açıklama

Star TV'de ekranlara gelen Jet Sosyete ilk bölümünde Çocuklar Duymasın'ı geride bırakırken ikinci bölümünden itibaren reytinglerde çakılmıştı.

18 Şubat 2018 tarihinde ekranlara “Merhaba” diyen ‘Jet Sosyete‘nin reyting konusunda bekleneni verememesi dizinin yayından kaldırılacağı iddiasını da gündeme getirdi. Dizinin senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel konuya ilişkin yaptığı açıklamada söz konusu iddiaları yalanladı.

Gülse Birsel’in konuya ilişkin Instagram hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Ay magazin var koşun!!!!

Bakıyorum herkes Instagram'da kendi hakkında çıkan dedikodulara cevap veriyor. Benim takipçilerimin neyi eksik? Televizyon işi başlayınca dedikodu, rivayet, palavra haber bereketlenir. Bunlara açıklık getirerek dev bir gazetecilik olayına imza atayım mı?

-Jet Sosyete bitiyor mu?

Tövbe! Daha yeni başladık ayol. Güzel de gidiyoruz. Eksik gedik hissettikçe yolda tamamlıyoruz. Reytingimiz de keyif verici. Mutluyuz. Bu neyin telaşı tatlılar?”

Gülse Yunanistan’a mı taşınıyor?!

En neşelisi bu. Komşu’da bir yazlık ev aldık, güle güle oturalım, mersi. Bu aralar Avrupa bize çok aşık olduğu için 10-15 gün veriyor vizeleri. Ama ev alınca bir oturma kartı almaya hak kazanıyor ve istediğiniz Avrupa ülkesine Şengen’siz seyahat edebiliyorsunuz. O karttan da aldık, oh iyi ettik, madem hakkımız. Her seyahatte Şengen çilesi bitti. Yoksa takdir edersiniz ki minicik Yunanistan’daki minicik sayfiye evinde inzivaya çekilme planım yok.