Polemik & Kulis
17 Tem 2017 09:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:59

İZZET ÇAPA'DAN MELİS ALPHAN'A KOMBO: ÇETEYE DESTEK ATAN YANIYOR!

Medyatava çetesinin minnoşlarına destek atmaya çalışan Hürriyet yazarı Melis Alphan ağzını açtığına bin pişman oldu.

İnternet dünyasının en amatör medya sitesi; ‘medyatava’ elindeki niteliksiz iş gücüyle klasman atlamaya çalışınca kendini fena rezil etti. Medyaradar ekibi ve İzzet Çapa’yı hedef tahtasına koyan amatörler, bugün kalelerinde bir gol daha gördü.

KANATLARINI KIRDILAR

İzzet Çapa, Cengiz Semercioğlu’nun yancısı Hürriyet yazarı Melis Alphan’ın adeta kanatlarını kırdı. Çapa’yı, "Selim Akçin benim gazetecilik hayatımda tanıdığım en dürüst, en merhametli, en İNSAN 3-5 kişiden biri. Onu karalayanlara asla kulak vermeyin.. Dikkat ederseniz, birilerini durmadan karalayanlar aslında onların yerinde olmak isteyenlerdir. 1 kere bile aksine tanık olmadım. Bunlar, hırslarını, hazımsızlıklarını ve deli gibi o kişinin yerinde olma arzularını bastıramayan aslında epey zaaflarının esiri insanlardır” sözleriyle hedef alan Melis Alphan, twitter’dan gelen kombo karşısında ise dona kaldı.

KİM CİNLİ ŞİŞE İSTİYOR?

Çapa, Alphan ve Hürriyet yazarlarının ucuz saldırıları karşısında FETÖ ve Enes Berberoğlu dosyalarını açtı. İşte Çapa’nın ‘Kim cinli şişe ister?’ kıvamındaki soru bombardımanı:

-Benim ticari hayatımı hedef alan Hürriyet yazarları, anlatsanıza Zaman Gazetesi’nin dağıtımından patronunuz kaç para kazanıyordu?

-Aylık yaklaşık 1 milyonu aldığınız zaman, gazetenizde FETÖ ile ilgili olumsuz haber yazılması yasak mıydı?

-Aaa unutmadan bir de dükkanım kapansın diye hangi sosyal demokrat belediye başkanına emir verdiniz?

-Önce benim sorularıma cevap verin, sonra ahlaktan bahsedin! @melisalphan @cengizsemercio

-Hani kafayı çektiğinde Vusi diye çağırdığın patronun var ya ona sor bakalım, en holdingde bana CEO’nun yanında ne teklif etti, ne cevap aldı.

-Melis kardeş aklınca bana laf sokmuş. Yüce ahlak anlayışında evli genel yayın yönetmenleriyle dost yaşayanları anlatabilecek cesaret var mı?

-Son bir not: @melisalphan madem savaşmak istiyorsun eski GYY ve dostun Enis Berberoğlu’nu cezaevinde ziyaret ettin mi onu anlat!"