Kitap
10 Şub 2015 15:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:02

İzdivaç'ta evlenemeyen damat adayı 'Kızların Kitabı'nı yazdı

Evlilik programına katılan damat adayı, 'Ben Kızların Kitabını Yazdım' isimli kitabını çıkardı.

Evlilik programı sunucusu Esra Erol'un gözde damat adaylarından Doğukan Özkan, 'Ben Kızların Kitabını Yazdım' isimli kitabını çıkardı. Özkan, imza gününde davul zurna eşliğinde kitabını imzaladı.

Kitabının tanıtımı ve imza günü için daha önce hiç görülmemiş bir etkinlik düzenleyen Özkan, Adana'da Sevgi Adası'nda davul zurnalı kutlamayla hayranlarına kitabını imzaladı. Açık hava düğünü gibi kutlanan imza gününde araba konvoyu oluşturuldu ve davul zurna eşliğinde halaylar çekildi, oyunlar oynandı. Kitabının imza gününde yoğun ilgiyle karşılanan Özkan'ın mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Özkan, 10 yıldır süren içindeki kitap yazma isteğini en sonunda tamamladığını belirterek, kitabının adıyla ve içeriğiyle diğer kitaplardan tamamen farklı olduğunu belirtti. Kitabında 'Kehanet' adında bir bölüm bulunduğunu söyleyen Özkan, bahsettiği bu kehanete göre kitap kendi kendini meydana getiriyor ve kitabın sonunda 18 yıl kadar önce başından geçen platonik aşkını anlattığı 'Ece ve Ben' hikayesi yer alıyor.

Kitap yazma isteğinin 2005 yılında ortaya çıktığını belirten Özkan, 'Ben Kızların Kitabını Yazdım' isimli kitabını 10 yılda yazdığını kaydetti. Özkan, 'Kehanet' ile 'Ece ve Ben' hikayesi olmasaydı bu kitabın ortaya çıkamayacağını belirterek "Kitabımı tamamlamak için kehaneti ve işaretleri takip ederek bu noktaya geldim. Bundan sonra da kehanet ve kitabım beni nereye sürükleyecek bilmiyorum ama tek bildiğim şey en sonunda kitabımı tamamladığım için çok mutluyum" diye konuştu.

Öte yandan, Adanalı Doğukan Özkan, iki yıldır görüştüğü Acun Ilıcalı bir türlü kendisini 'Survivor'a götürmeyince, çareyi kendi 'Survivor'ını çekmekte buldu. Özkan'ın klibi, internette tıklanma rekoru kırmıştı.