Televizyon
05 Kas 2017 08:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:14

İzdivaç yasağını delen programda skandal itiraf! "Sizleri kandırıyoruz"

Hande Ataizi'nin sunduğu izdivaç programında gelin adaylarından Sevgi, talibine olumsuz cevabının gerekçesinin açıklarken "Sizleri kandırıyoruz" diyerek farkında olmadan itirafta bulundu.

RTÜK tarafından evlilik programlarına getirilen yasağı delen Hande Ataizi'nin programında gelin adaylarından Sevgi, canlı yayında şok sözler sarf etti, stüdyo bir anda buz kesti.

Zuhal Topal'ın programındayken damat adaylarından Birkan ile yatak görüntüleri ortaya çıkan Sevgi, şimdilerde Sony Channel Türkiye kanalında yayınlanan programda kendisine koca arıyor.

Hande Ataizi'nin sunumuyla ekrana gelen programda kendisi için gelen talipleri bir bir geri gönderen Sevgi, son talibiyle arasında geçen diyalogta "Sizleri kandırıyoruz" diyerek ilginç bir itirafta bulundu.

"KANDIRIYORUZ SİZİ"

Kenan Doğulu'ya benzerliğiyle dikkat çeken talibini de geri gönderen Sevgi, gerekçesini açıklarken "Anlaşarak geldik biz buraya. Kandırıyoruz aslında sizi. Anlaştık da geldik" ifadelerine yer verdi. Bu sözlerin ardından stüdyo bir anda buz kesti. Yaptığı hatanın farkına varan gelin adayı, bir süre bekledikten sonra "Desem de inanmayın" diyerek durumu kurtarmaya çalıştı.