Röportaj
13 Tem 2014 11:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:26

İvana Sert'in herkese bir sözü var!

Milliyet gazetesinde moda köşesi de yazan İvana Sert'in herkese bir sözü var... İşte Armağan Çağlayan'a anlattıkları...

Armağan Çağlayan Radikal için modacı İvana Sert ile konuştu. 'Türkiye'nin en seksi kadını kim?' sorusuna "Bir dönem Hülya Avşar vardı. Seksi kadın bana başka bir şey ifade ediyor, doğadan gelen, Allah vergisi gibi. Şu anda seksi diyebileceğim kimse yok; ama güzel olarak Özge Ulusoy diyebilirim, Meryem Uzerli de diyebilirim" diye yanıt verdi.

İşte o röportajdan ses getirecek bölümler:

-Siz Türk vatandaşı mısınız?
-Evet, Türk vatandaşı oldum.
-Evlenmeden önce mi yoksa evlendikten sonra mı?
-Evlendikten sonra oldum; ama ismimi değiştirmedim.
TÜRKİYE'DE KENDİMİ HİÇ YALNIZ HİSSETMEDİM
-Anladım. Bir yabancı olarak Türkiye'de yaşamak zor mu sizin için?

- Türkiye'de yaşamak çok güzel. Ben çalışmak için başka ülkelere de gittim; ama bu kadar sıcakkanlı ve içten insanlarla hiçbir yerde karşılaşmadım ve hakikaten ben hiçbir zaman Türkiye'de kendimi yalnız hissetmedim. Mesela Türkiye'ye yeni geldiğim zamanlarda henüz Türkçem iyi değildi, arabayla bir yere gideceğim zaman birilerine soruyordum ve karşılaştığım hiç kimse bana ters bir tepki göstermedi, hiç kötü bir durumla karşılaşmadım. Benim için Türkiye'de yaşamanın hiçbir zorluğu yok; çünkü ben Türk olarak burada kendimi güvende hissediyorum. Burada çok güzel işler yaptım, Türkiye'yi ve Türk insanını seviyorum.
SOKAKTA BÖYLE GİYİNMİYORUM Kİ
-Siz dışarıdan bakınca seksi bir bayansınız, Türkiye de bu konuda giderek tutuculaşıyor. Sormak istediğim şey, bu konuda başınıza hiçbir olay geldi mi? Mesela insanlar sizi sokakta görünce 'neden bu şekilde giyiniyorsunuz' dedi mi? Tepki gördüğünüz durumlar oldu mu?

-Hiçbir zaman karşılaşmadım; çünkü ben sokakta böyle giyinmiyorum. Yalnızca televizyonda ve özel röportajlarda bu şekilde giyinmeyi tercih ediyorum, çünkü kendi tarzım bu. Bu ülkeye ve burada yaşayanlara saygım var. Ben bu ülkede mini elbise ile sokakta yürüyemem, aşırı derecede dekolteye yer yermem. Kendi işim için konuşacak olursak, sonuçta İvana Sert olarak bu ülkede büyüdüm.
TÜRKİYE'DE ŞU AN SEKSİ KADIN YOK
-Sizce Türkiye'nin en seksi kadını kim?

-Bir dönem Hülya Avşar vardı. Eskiden çok filmlerini izlerdim hakikaten çok hoşuma giderdi. Seksi kadın bana başka bir şey ifade ediyor, doğadan gelen, Allah vergisi gibi. Şu anda seksi diyebileceğim kimse yok; ama güzel olarak Özge Ulusoy diyebilirim, Meryem Uzerli de diyebilirim. Seksi bana daha başka şeyler ifade ediyor.
- Estetiği güzel taşıyan bayanlar var. Mesela bence Deniz Akkaya çok güzel taşıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
- Evet, Deniz Akkaya gerçekten estetiği güzel taşıyan bayanlardan biri. Buradan seksi kadına geçiş yapacak olursak, seksi kadında yapay bir şey olmamalı doğal olmalı diye düşünüyorum.

RÖPORTAJIN TAMAMINI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ.