Polemik & Kulis
17 Kas 2017 15:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:16

İvana Sert patronluğa soyundu, kanal açıyor: Türkiye’de yapılmayanı yapacağım! (Medyaradar/Özel)

Türkiye’nin en gözde stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, televizyon ekranlarının ardından şimdi de YouTube’da sevenleriyle buluşacak.

Moda programı denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan İvana Sert, internet dünyasının en büyük video platformu YouTube’da kanal açıyor. Televizyon ekranlarında uzun yıllar boyunca reyting rekorları kıran işlere imza atan güzel stilist, YouTube’da da daha şimdiden oldukça iddialı. 



BİR BENZERİ DAHA YOK
Medyaradar’a açıklamalarda bulunan İvana Sert, moda, makyaj ve stil içerikli yayın yapacağı yeni Youtube kanalının, Türkiye’de benzerinin bulunmadığını vurguladı. Ivana, yeni kanalında izleyiciler arasından seçilecek kişilerin makyaj, stil ve kıyafetlerini yorumlayacağını hatta devamında bu kişilerle tanışıp kanal için içerik üreteceğini anlattı. Ünlü moda tasarımcısı ayrıca gerek stil gerek de makyaj ilgili yeni trendlerin ve önemli ipuçlarının da yine kanal üzerinden abonelere ulaştırılacağını dile getirdi.



2,1 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR
Kanalın açılışı için bir de lansman gerçekleştiren İvana’nın 19 Kasım Pazar saat 21:00'de Bebek Lokal'in giriş katında basın mensuplarıyla buluşacağı öğrenildi. İnstagram’da 2,1 milyon takipçiyle Türkiye’nin en çok takip edilen kişilerinden biri olmayı başaran Ivana’nın YouTube’da nasıl bir grafik çizeceği ise büyük merak konusu.

MEDYARADAR/ÖZEL