İşte Ertuğrul Gazi'nin aşık olacağı güzel kız...

Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu merakla beklenirken TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan'dan diziye ilişkin bomba açıklamalar geldi.

İşte Ertuğrul Gazi'nin aşık olacağı güzel kız... - Sayfa 1

Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu merakla beklenirken TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan'dan diziye ilişkin bomba açıklamalar geldi.

110
İşte Ertuğrul Gazi'nin aşık olacağı güzel kız... - Sayfa 2

Vatan Gazetesi yazarı Oya Doğan'a konuşan Zeydan, Burak Özçivit tartışmalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda dizide Ertuğrul'un aşık olacağı yeni kızı da açıkladı.

210
İşte Ertuğrul Gazi'nin aşık olacağı güzel kız... - Sayfa 3

Dizinin yeni sezonda yine çarşamba akşamları ekrana geleceğini belirten Zeydan, dizinin isminin 'Diriliş Osman Gazi' değil bu sene de 'Diriliş Ertuğrul' olacağını söyledi. Zeydan, 'Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt’e yerleşiyor' dedi.

310
İşte Ertuğrul Gazi'nin aşık olacağı güzel kız... - Sayfa 4

BURAK ÖZÇİVİT DİZİYE KATILACAK MI?: Kurtuluş Zeydan, Burak Özçivit'in dizinin kadrosuna katılıp katılmayacağına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Özçivit'in projede olmasının büyük bir kazanç olacağını belirten Zeydan, 'Doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor.' diyerek Özçivit'in bu sene projede yer almadığını söyledi.

410