Gündem
18 Eyl 2014 12:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:44

İşte Erdoğan'ı kızdıran kadın!

Erdoğan’ın, 'Alo Fatih'i arayarak “Frikik var” dediği fotoğrafın, ABD’li ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow’a ait olduğu görüldü.

Tayyip Erdoğan’ın, Habertürk’teki bir kadın fotoğrafı için Fatih Saraç'ı arayıp fırçaladığı dün ortaya çıkmıştı. Gazetenin o günkü sayısına bakıldığında, Erdoğan’ın “Frikik var” diye “fazla açık” bulduğu fotoğrafın ABD’li ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow’un giydiği, “yandan göğüs dekolteli beyaz mini kıyafet” olduğu görüldü.

HEM TELEVİZYONDA HEM GAZETEDE FİRİKİK FIRÇASI

Erdoğan, görüşmede, Habertürk TV’deki sabah programını da, “Orada bir bayan vardı felaket” diye eleştiriyor. Erdoğan’ın “felaket” dediği kişinin, o dönemde sabah kuşağında spor programı sunan Elif Özkul olduğu tahmin ediliyor. Erdoğan, daha sonra Habertürk gazetesinin o günkü birinci sayfasındaki bir resmi de, “Frikik vardı orada bilmiyorum o frikik…” diye beğenmediğini bildiriyor. Fatih Saraç, resmi, “Az frikik olmazsa” diye savunmaya kalkınca, Erdoğan’dan, “Yok canım, nerede az kısmında yapma Fatih… Sen ona az diyorsan yandık biz” diye fırça yiyor. Gazetenin o günkü sayısına bakıldığında, Erdoğan’ın “Frikik var” diye “fazla açık” bulduğu resmin ise ABD’li ünlü oyunca Gwyneth Paltrow’un giydiği, “yandan göğüs dekolteli beyaz mini kıyafet” olduğu görülüyor.



ERDOĞAN'I KIZDIRAN FRİKİK haberi için tıklayınız

Erdoğan ile Saraç arasında geçen konuşmanın ilgili bölümü şöyle:

R.T.E: Bugünün gazetesinin de ön sayfası gayet hoştu yani frikik vardı orada bilmiyorum o frikik…

M.F.S: Az frikik olmazsa yani az frikik olmazsa.

R.T.E: Yok canım nereden az kısmında yapma Fatih.

M.F.S: İnşallah toparlarız biz orda vallahi yani şimdi mesela Erhan’ı aldım.

R.T.E: Sen ona az diyorsan yandık biz.