Reklam PR
21 Eyl 2016 15:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:33

İstanbul Autoshow 2017'nin iletişim ajansı Zarakol oldu

Zarakol İletişim Hizmetleri, otomobil tutkunları ile 16. kez buluşacak olan İstanbul Autoshow'un basın ve iletişim ajansı oldu.

2 yılda bir düzenlenen ve Türkiye'nin en büyük otomotiv organizasyonu olarak kabul edilen İstanbul Autoshow ile ilgili basın iletişimi, itibar yönetimi, stratejik iletişim danışmanlığı ve kriz yönetimi hizmetleri Zarakol tarafından sağlanacak.

İletişim sektörünün en köklü ve deneyimli kuruluşlarından Zarakol İletişim Hizmetleri, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan İstanbul Autoshow 2017'nin iletişim ajansı oldu. Bugünün ve geleceğin otomobillerinin sergileneceği İstanbul Autoshow 2017'de, Türkiye'de faaliyet gösteren ve ODD bünyesinde yer alan otomotiv markalarının yanı sıra, aksesuar ve yan sanayi firmaları, Sivil Toplum Örgütleri ve basın kuruluşları da yer alıyor.

Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin desteği ile geçmiş yıllarda her sene düzenlenmekte olan İstanbul Autoshow, 2000 yılından itibaren 2 yılda bir düzenlenmeye başlandı. İstanbul Autoshow, Uluslararası Otomotiv Üreticilerinin Derneği olan OICA tarafından 2006 yılında Uluslararası Otomotiv Fuarları Takvimi'ne alındı ve resmi olarak dünyaca kabul gören bir fuar haline geldi.

Otomotiv dünyasının önde gelen markaları, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan İstanbul Autoshow 2017 için en dikkat çekici standları, organizatörler ise en keyifli etkinlikleri sunmak için şimdiden hazırlıklara başladı. Sektörü tüketiciyle aynı çatı altında buluşturan fuar göz kamaştırmaya devam edecek.