Gündem
29 Haz 2016 08:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:21

İsimler açıklanmaya başladı! Adli Tıp önündeki acı bekleyiş sürüyor!

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısının ardından Adli Tıp Kurumu önündeki acı bekleyiş sürüyor. Şu ana kadar 27 kişinin kimliği tespit edildi, 4 kişinin ismi açıklandı.

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısında 36 kişi hayatını kaybetti; yüzlerce vatandaşımız da yaralandı. Adli Tıp Kurumuna kaldırılan cenazelerin kimlik tespit çalışmaları ise devam ediyor.

27 KİŞİNİN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ, ANCAK İSİMLER AÇIKLANMADI

Edinilen bilgiye göre 27 kişinin kimlik tespitinin tamamlandığı öğrenildi. Adli Tıp Kurumu önünde cenazelerini almak için bekleyen cenaze yakınları da gözyaşlarını tutamıyor. Bazı cenaze yakınları ise sinir krizi geçirdi. Tedbir amaçlı Adli Tıp Kurumu önünde sağlık ekipleri bekletiliyor.

CENAZELER GECE YARISI ADLİ TIP KURUMU'NA GELDİ

Öte yandan Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenler Adli Tıp Kurumuna getiriliyor. Saat 01.30 itibari ile 4'ü kadın 26 kişinin cenazesi kuruma getirildi. Kimlik tespit çalışmaları da hızla sürüyor. 4 erkeğin kimlikleri tespit edildi.

KİMLİKLER BELLİ OLMAYA BAŞLADI

-Çağatay Çöl-Yer hizmeti görevlisi

-Sadık Petek (47)-Yer hizmeti görevlisi

-Mehmet Mert (30)-Yer hizmeti görevlisi

-Ethem Uzunsoy (43)-Yer hizmeti görevlisi

PATLAMADA YARALANANLARIN İSİM VE BİLGİLERİNE "184"TEN ULAŞILABİLECEK

Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısında yaralananların ismi ve hangi Hastanede bulunduklarına ilişkin bilgilere sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi'nin (SABİM) "184" numaralı hattından ulaşılabileceği bildirildi.

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen patlamada yaralananların isim ve hastane bilgisine "184" hattından ulaşılabilecek.